Η Άννα μας είναι εσωστρεφές παιδί, δεν εξωτερικεύει εύκολα τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Τις φορές που μιλήσαμε μαζί της για να καταφέρουμε να εκμαιεύσουμε τη βαθύτερη επιθυμία της αρχικά, και μετέπειτα για να οργανώσουμε την ευχή της, ήταν πάντα λιγόλογη και όχι τόσο διαχυτική.

Αποφασίσαμε λοιπόν να της κάνουμε έκπληξη. Από πείρα έχουμε δει ότι ακόμα και τα πιο ντροπαλά παιδιά μπορούν να γίνουν εκδηλωτικά με μια απρόσμενη έκρηξη ευχάριστων στιγμών. Αποφασίσαμε επίσης να μη της πούμε ότι θα εκπληρωνόταν η ευχή της τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά αντιθέτως ότι θα την επισκεπτόταν η νεράιδα της για να της δώσει κάποια δωράκια, γιατί ο υπολογιστής τον οποίο είχε ευχηθεί θα αργούσε λίγο ακόμα. Πού να ήξερε τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια της μέρας!

Αν και κάπως συγκρατημένη αρχικά, όταν είδε όλα τα σετ χειροτεχνίας που την προμηθεύσαμε χαμογέλασε, και άρχισε να επιδίδεται σε χειροκατασκευές. Μας είχε πει μεταξύ άλλων ότι οι χειροτεχνίες είναι κάτι που της αρέσει και κάτι που θα ήθελε να κάνει. Έτσι, μαζί με τη νεράιδα της ξεκίνησαν να φτιάχνουν διάφορα όμορφα πραγματάκια.

Ξαφνικά λοιπόν, χτύπησε το κουδούνι της πόρτας και πίσω από πολλά μπαλόνια εμφανίστηκαν εξίσου πολλά κουτιά με δώρα! Ο πολυπόθητος υπολογιστής, μαζί με όλα του τα απαραίτητα περιφερειακά, καθώς και μία φοβερή gaming καρέκλα και γραφείο, ήταν όλα εκεί και την περίμεναν να τα ανακαλύψει!

Η Άννα άνοιξε διάπλατα τα μάτια της με έκπληξη στην αρχή, και με μια έκδηλη ευτυχία μόλις συνειδητοποίησε τι γινόταν, και άρχισε με λαχτάρα να ανοίγει τα κουτιά! Παρέα με τις νεράιδες και το ξωτικό, ξεκίνησαν να τα στήνουν ένα-ένα. Έλαμπαν τα μάτια της και η χαρά της ήταν φανερή σε όλους! Αφού τα τακτοποίησαν όλα, δέχτηκε, με λίγη προσπάθεια είναι η αλήθεια, να τα αφήσει για πολύ λίγο στην άκρη ώστε να κάνουν ένα διάλειμμα και να φάνε λίγη από την αγαπημένη της πίτσα, και φυσικά την υπέροχη τούρτα που της είχαν πάει! Η κατασκευή υπολογιστών θέλει ενέργεια, βλέπετε! Κουβέντιασαν για λίγο όλοι μαζί και, εντελώς ανέλπιστα, στην πιο συγκινητική στιγμή όλης της εκπλήρωσης, η Άννα αγκάλιασε σφιχτά τις νεράιδες λέγοντάς τους ότι ήταν όλα τόσο τέλεια, σε τέτοιον βαθμό που ούτε να το φανταστεί δε θα μπορούσε ποτέ!

τους εθελοντές μας: Μαρία Ζέκιο, Κωνσταντίνα Νερατζούλη

τους χορηγούς σε είδος: Ραφαήλ Λασιθιωτάκης, Yiannis Fireworks, On-Tech, ζαχαροπλαστείο Έλενα, Pizza Uno, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!