Η ιστορία του ταξιδιού της ευχής της Άννας είναι πραγματικά συγκλονιστική. Ένα πολύ γλυκό, εκφραστικό, ανοιχτό και δυναμικό κορίτσι, που αγωνίζεται και δεν το βάζει κάτω, παρόλες τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει. Είναι πρόσχαρη και επικοινωνιακή και σε κερδίζει αμέσως.

Η ευχή της; Να συναντήσει από κοντά την αγαπημένη της φίλη, την Αριέλα!

Με τους περιορισμούς, λόγω της πανδημίας, η Άννα έκανε διαδικτυακά μαθήματα. Έτσι, γνώρισε την Αριέλα, που από τότε έχουν γίνει αχώριστες και μιλάνε καθημερινά. Η Αριέλα μένει σε άλλο νησί και τα κορίτσια δεν έχουν καταφέρει ποτέ να βρεθούν από κοντά. Μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και κάνουν βιντεοκλήσεις. Η Άννα, λοιπόν, αποφάσισε ότι έχει μία και μοναδική ευχή, που θα την κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ: να συναντηθεί με τη φίλη της από κοντά και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Η καθημερινότητά της είναι πολύ δύσκολη και συγκεκριμένη. Λόγω της ασθένειας, είναι πολύ δύσκολο να ταξιδέψει, οπότε αυτό που επιθυμεί είναι να έρθει η Αριέλα σε εκείνη, για να μπορέσουν να συναντηθούν.

Η Αριέλα ενθουσιάστηκε εξίσου, που θα συναντούσε από κοντά τη φίλη της και φυσικά δέχτηκε αμέσως, όπως και η μητέρα της. Οργανώθηκαν όλα και η Αριέλα, μαζί με την αδερφή της και τη μητέρα της, χτύπησαν μια μέρα το κουδούνι και εμφανίστηκαν μπροστά στην Άννα, χωρίς εκείνη να έχει ιδέα! Η χαρά και η συγκίνηση πλημμύρισε τις καρδιές όλων. Δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να συζητάνε για όλα τους τα νέα και όλα τα μυστικά, που αντάλλαζαν τόσο καιρό από μακριά. Οι νεράιδες τούς είχαν κανονίσει ένα υπέροχο πρόγραμμα και τα δύο κορίτσια πέρασαν αξέχαστες στιγμές. Η Άννα την ξενάγησε στο ενυδρείο του νησιού, έφαγαν στα αγαπημένα της εστιατόρια και, φυσικά, πήγαν για ψώνια, όπως κάνουν όλες οι φίλες.

Η συνάντησή τους ήταν σαν όνειρο και θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές τους, αλλά και στις δικές μας, που θα θυμόμαστε πάντα αυτό το μοναδικό κορίτσι με την τόσο ξεχωριστή ευχή.

θερμά τη THENAMARIS για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PHOTO ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΑΚΗΣ, PHOTO VIDEO ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΛΜΠΑΣΗΣ, KOYZEINERI ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΙΝΟΣ, KUZINA, MYIKONA, CRAFTBOX