Η 5χρονη Άννα έχει τα εκφραστικά μάτια και το πλατύ χαμόγελο πριγκίπισσας. Ένα χαμόγελο που η λευχαιμία δεν της στέρησε. Με το θάρρος μαχήτριας, πάλεψε σκληρά. Και κατάφερε να νικήσει τον «δράκο» στο δικό της παραμύθι, τη δικιά της ιστορία. Η νίκη της κατά της λευχαιμία έπρεπε να γιορταστεί. Αυτό ήθελε και η ίδια. Μία μεγάλη γιορτή που θα σήμανε το «τέλος» και θα έδινε το έναυσμα για την καινούρια αρχή.

Η Άννα, λοιπόν, ευχήθηκε να ζήσει το δικό της παραμύθι. Οι προετοιμασίες ήταν πολλές. Έπρεπε όλα να είναι στην εντέλεια, όπως αρμόζει στη στέψη μιας πριγκίπισσας. Ένας ψηλός και επιβλητικός πύργος «μεταμορφώθηκε» στην πιο γλυκιά και… χρυσαφένια γιορτή. Μπαλόνια, στολισμοί, φουσκωτά με μονόκερους, όλα πήραν τη θέση τους, περιμένοντας υπομονετικά την Άννα να καταφθάσει. Τα ξωτικά έραψαν με πολλή αγάπη ένα λαμπερό φόρεμα, ενώ οι μάγειρες του κάστρου ετοίμασαν τις αγαπημένες της λιχουδιές και πολλά γλυκά. Και αφού στάλθηκαν και οι προσκλήσεις σε όλο το βασίλειο, ήταν πλέον ώρα να ξεκινήσει η γιορτή.

Ένα πριγκιπικό αμάξι βρέθηκε στην πόρτα. Η Άννα, με το φόρεμα των ξωτικών, τα κοσμήματα της και το ένα ακλόνητο χαμόγελο βγήκε από το κατώφλι του σπιτιού της, έτοιμη για το παραμύθι της. Φθάνοντας στον πύργο, μόλις βγήκε από το αμάξι, έτρεξε και χώθηκε στην αγκαλιά των νεράιδων! Πιασμένες από το χέρι, κατευθύνθηκαν προς το εσωτερικό. Το παραμυθένιο σκηνικό είχε αποσβολώσει την Άννα μας, που ο θεόρατος θρόνος της την περίμενε! Η μικρή μας φόρεσε το στέμμα της και ήταν πλέον και επίσημα πριγκίπισσα.

Γέλια, τραγούδια και χαρούμενες φωνές αντηχούσαν παντού. Η Άννα διασκέδαζε με την ψυχή της και ζούσε το όνειρό της. Άρχισαν να καταφθάνουν μουσικοί, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί, που είχαν προσκληθεί. Η μέρα κύλισε έτσι μαγικά και, όταν ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού, το μόνο που επικρατούσε στην ατμόσφαιρα ήταν ευτυχία.

Την ευτυχία είχε βρει και η μαμά της, που μας έλεγε συνεχώς πως η Άννα δεν πίστευε ότι όλα αυτά θα συμβούν, ενώ γλυκά ανησυχούσε πως την επόμενη εβδομάδα θα της ζητάει ξανά το ίδιο πάρτι.

θερμά την Choose Advertising για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Σικιανάκη Ιωάννα Σικιανάκη, Ειρήνη Αδάμου, Ειρήνη Τσομάκου, Δήμητρα Μπουρνάζου 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: LINARDAKIS CARGO

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!