Η Άννα είναι από μόνη της μια μικρή πριγκίπισσα. Οι νεράιδες έβαλαν απλά την προσωπική τους εργασία και αστείρευτη φαντασία για να ετοιμάσουν το προσωπικό της κάστρο, ώστε να ολοκληρωθεί το παραμύθι της!

Το ροζ έπρεπε να επικρατεί και το κρεβάτι της να έχει σκεπή για να στεγάζει τα όνειρά της! Οι λεπτομέρειες που θα ολοκλήρωναν την εικόνα και θα έκαναν τη διαφορά, ήταν κουρτίνες από λευκό τούλι, ροζ διακοσμητικά και ένα μαλακό χαλί… και φυσικά ο αγαπημένος της μονόκερος για να τη συντροφεύει!

Όλα ήταν έτοιμα και περιμέναν υπομονετικά να υποδεχτούν την πριγκίπισσά μας. Η Άννα με την αδελφή της, αποφάσισαν ότι η είσοδός τους στο κάστρο θα γίνονταν με όλες τις τιμές. Έβαλαν τα καλά τους, και κατευθύνθηκαν απευθείας προς την πόρτα του δωματίου… με φόρα.

Η πόρτα άνοιξε και το αποτέλεσμα ήταν η χαρά που βλέπετε να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο της Άννας στις φωτογραφίες! Με το στόμα ανοιχτό, κοίταζε ολόγυρα παγωμένη και είχε χάσει τα λόγια της… Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της!

θερμά την Πέγκυ Μητροπούλου για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Δεμπεγιώτη Άλκηστις

τους χορηγούς σε είδος: IΚΕΑ, Λουμάκη Φανή, Τhe Walt Dishey Company, KΩΣΤΑΣ ΚΟΣΜΑΣ, CIOCCOLATO ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, Fantasy balloons, ΚΟΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, Αναγνωστοπούλου Μαγδαληνή, Μοίρα Καλλιόπη, Myikona, CraftBox

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!