Ο Αντώνης είναι ένας σούπερ ήρωας, που αντιμετωπίζει με σθένος την ασθένειά του. Δεν παύει, όμως, να είναι ένα 10χρονο παιδί, που έχει ανάγκη το παιχνίδι, τους φίλους του και την ανεμελιά της ηλικίας του. Η ευχή του; Ένας gaming υπολογιστής, για να μπορεί να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του, αλλά και να παίζει μαζί με τους φίλους του, καθώς οι θεραπείες τον κρατάνε μακριά τους.

Η νεράιδά του κατάλαβε αμέσως τη λαχτάρα του να βρεθεί με τους φίλους του και, με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών του, κανόνισε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για εκείνον. Η έκπληξη έγινε στο σπίτι του, μια και ο Αντώνης είναι αρκετά αδύναμος για να μετακινηθεί. Οι εθελοντές μας έφτασαν στο σπίτι φορτωμένοι με ένα σωρό πακέτα. Μόλις τα είδε ο Αντώνης, ανυπομονούσε, και ήθελε να τα ανοίξει όλα, όμως θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή ακόμα, γιατί μια ακόμα μεγάλη έκπληξη τον περίμενε…

Το κουδούνι χτύπησε και οι αγαπημένοι του φίλοι έτρεξαν στο πλευρό του. Το πρόσωπο του Αντώνη φωτίστηκε αμέσως και είδαμε το όμορφο χαμόγελό του. Άρχισαν να του δίνουν ένα-ένα τα πακέτα, με τα περιφερειακά του υπολογιστή. Κάθε φορά που άνοιγε ένα, περιεργαζόταν τη λειτουργία του, μέχρι που έφτασε στα πιο μεγάλα πακέτα – την οθόνη και τη μονάδα του υπολογιστή. Η ευχή του σιγά σιγά έπαιρνε μορφή. Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι φίλοι του τον κατηύθυναν στο δωμάτιό του, για να συναρμολογήσουν τον καινούργιο του υπολογιστή. Μπαίνοντας μέσα, ο Αντώνης έμεινε άφωνος: χωρίς να έχει καταλάβει το παραμικρό, οι εθελοντές είχαν τρυπώσει στο δωμάτιό του και είχαν στήσει μία ολοκαίνουργια gaming καρέκλα! Κάθισε αμέσως και βοηθούσε όσο μπορούσε τον εθελοντή με το στήσιμο του υπολογιστή. Δεν ήθελε να απομακρυνθεί στιγμή, παρατηρούσε τα πάντα.

Όταν ο υπολογιστής ήταν έτοιμος, είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσει όλες τις αγαπημένες του λιχουδιές, που κατ’ εξαίρεση μπορούσε να φάει εκείνη την τόσο ξεχωριστή μέρα, καθώς και την υπέροχη τούρτα με θέμα τα τανκς που τόσο του αρέσουν. Ο ίδιος, όμως, είχε κουραστεί πολύ και έτσι, σιγά-σιγά, οι καλεσμένοι άρχισαν να αποχωρούν. Η ξεχωριστή αυτή μέρα, με τους φίλους του στο πλάι του, τις αγαπημένες του λιχουδιές, και τον υπολογιστή που τόσο λαχταρούσε, ήταν μία μοναδική εμπειρία, με χαμόγελα και ανεμελιά, που θα του δίνει δύναμη σε όλες τις μελλοντικές του μάχες.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ARIA FINE CATERING, FRESH PATISSERIE, MYIKONA, BLUESOFT

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιάννης Καρβουνάς, Άρτεμις Τόλλη