Μία υπέροχη οικογένεια, ένα μοναδικό παιδί, μία υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία! Αυτή ήταν η ευχή του Αντώνη μας, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω της ασθένειάς του δεν μπορεί να μας μιλήσει, αλλά σίγουρα μέσα από τα λαμπερά μάτια του και το υπέροχο χαμόγελό του, μας εκφράζει πηγαία όλα όσα αισθάνεται.

Ο Αντώνης έχει μεγάλη ανάγκη να έχει τους γονείς του συνέχεια δίπλα του. Είναι μια ψυχολογική ανάγκη του, αλλά και απαραίτητη προς αποφυγή απροόπτων που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του. Έτσι, λοιπόν, αυτό που μας ζήτησαν ως οικογένεια ήταν μία εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων με ενδοεπικοινωνία σε ολόκληρο το σπίτι, ώστε να μη χρειάζεται να αφήνουν τον Αντώνη ούτε μια στιγμή μόνο του.

Μία ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών έπιασε δουλειά με περισσή χαρά, ώστε να φέρουν εις πέρας την εγκατάσταση το συντομότερο δυνατό. Ο φοβερός μας Αστερούλης, παρέα με μια νεράιδα, ξεκίνησαν κι αυτοί για το σπίτι του Αντώνη, με ένα βαν φορτωμένο με πολλά πολύχρωμα μπαλόνια, γλυκά και δώρα για την όμορφη οικογένεια. Γνωρίζοντας πόσο γλυκατζής είναι ο Αντώνης, δε θα μπορούσαμε παρά να του στείλουμε ΠΟΛΛΑ γλυκά και μια εντυπωσιακή τούρτα, που η αλήθεια είναι τράβηξε πολύ την προσοχή του!

Όχι βέβαια τόσο πολύ όσο τα πολύχρωμα μπαλόνια που τον μαγνήτισαν! Τα απαλά, χρωματιστά μαξιλαράκια και τα λούτρινα παιχνίδια πήραν κι εκείνα αμέσως τη θέση τους στην αγκαλιά του. Από την αρχή, ο Αντώνης μάς υποδέχτηκε με χαμόγελα και μας χάρισε την παρέα του για μία ολόκληρη ώρα, κάτι που δεν κάνει σε κανέναν άλλον – μισή ώρα είναι ο μέγιστος χρόνος που διαθέτει σε καλεσμένους! Με εμάς όμως ήταν διαφορετικά…

Μέχρι “high five” μας έκανε! Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με τα μόνιτορ θυροτηλεόρασης με ενδοεπικοινωνία. Μας έδωσαν να καταλάβουμε πόσο σημαντικά ήταν τόσο γ’ αυτούς όσο και για τον Αντώνη, καθώς θα μπορούν πια να κινούνται μέσα σε όλο σπίτι και να επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να χρειαστεί να μείνει ο Αντώνης μόνος του. Δεν θα έχουν πια την αγωνία μήπως συμβεί κάτι και δεν μπορέσουν να ειδοποιήσουν ο ένας τον άλλο άμεσα.

Πλέον, ο Αντώνης μας θα έχει συνέχεια τους γονείς του δίπλα του…

θερμά την ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» για τη δωρεά της

τους εθελοντές μας: Μαρία Τσική, Χάρης Πατούνης

τους χορηγούς σε είδος: Helliniki Legrand, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θήβας, Sugar Crew, AVIS, Παλαμαϊκή, Ζαμπέτας, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!