Ο Αντώνης βιώνει τους περιορισμούς και τον εγκλεισμό πολύ νωρίτερα από όλους μας. Αποφάσισε όμως, να μη βάζει όρια στα όνειρα του και να στοχεύει πάντα το αδύνατο. Με την ευθύτητα της νεανικής του σκέψης μας δήλωσε ξεκάθαρα τη βαθύτερη του επιθυμία: έναν  υπολογιστή Gaming, ο οποίος θα του έδινε τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανεμπόδιστα τα μαθήματά του και παράλληλα θα του επέτρεπε να απολαμβάνει τα αγαπημένα του παιχνίδια στο gaming.

Η πανδημία και η καραντίνα μπορεί να στέρησαν από τον Αντώνη τη φυσική μας παρουσία, όμως δεν θα μπορούσε να στερήσει την μαγεία της προσμονής. Κάθε μέρα και για πέντε ημέρες πριν την εκπλήρωση, ο Αντώνης λάμβανε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στο κινητό του, από τη μυστική του νεράιδα, εντείνοντας τον ενθουσιασμό του. Εν τω μεταξύ το καινούριο γραφείο και η εντυπωσιακή καρέκλα του, ως προπομποί, παραδόθηκαν, κορυφώνοντας την αγωνία και την προσμονή του.

Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και η οικογένεια του Αντώνη τον υποδέχθηκε μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον, με μπαλόνια και πίτσες σερβιρισμένες σε set party με θέμα το αγαπημένο του gaming, μα κυρίως με τον ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό υπολογιστή έτοιμο για πολύ παιχνίδι! Οι καλύτεροι του φίλοι και οι νεράιδες ήταν κοντά του εκείνη τη ξεχωριστή στιγμή, μέσω μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, απολαμβάνοντας την έκπληξη και τη χαρά του.

Το τεράστιο χαμόγελο του Αντώνη, τα συνεχή κελαηδίσματα της μικρής του αδελφής και τα δάκρυα στα μάτια της μητέρας του, ήταν ο αδιάψευστος μάρτυρας, ότι η μέρα εκπλήρωσης της ευχής του, ήταν μια μέρα γεμάτη από συγκίνηση, αγάπη και χαρά. Μια μέρα που η δύναμη της ελπίδας βρήκε πρόσφορο έδαφος να ανθίσει.

Αντώνη, να είναι ο δρόμος της ζωής σου στρωμένος με αγάπη, χαρές, αισιοδοξία και ελπίδα!

τους εθελοντές μας: Γιάννης Νιαροπέτρος, Φιλιώ Μυρτσίδου

τους χορηγούς σε είδος: PIZZA FAN, 8com.gr, TAXIWAY, DIGITAL WAVE, MAX STORES, Intralink Logistics, Bluesoft, Hellas Phone, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας