Ένα παιδί ενθουσιώδες, ανυπόμονο, κοινωνικό, αλλά και κάποιες φορές… ντροπαλό. Ο Αντώνης είναι ακόμη μικρός, αλλά έχει ένα μεγάλο όνειρο: να γίνει ο καλύτερος – και πιο διάσημος – προγραμματιστής του κόσμου! Και… όταν λέμε προγραμματιστής, εννοούμε hacker! Περίεργη καριέρα, αλλά για κάποιον λόγο θα την έχει επιλέξει. Έτσι, λοιπόν, για να κάνει τα πρώτα του βήματα δειλά-δειλά στον – ας τον πούμε – προγραμματισμό, ζήτησε από τις νεράιδες έναν πολύ καλό υπολογιστή gaming.

Η ευχή, λόγω κινδύνων για την υγεία του, δεν μπορούσε να εκπληρωθεί εκτός σπιτιού. Αναλάβαμε, λοιπόν, δράση. Σιγά-σιγά, του στέλναμε όλα όσα χρειαζόταν στο σπίτι. Μικρές δόσεις, όμως. Άλλοτε ένα αξεσουάρ, άλλοτε ένα ζευγάρι ακουστικά. Μικρές δόσεις, για να αυξάνεται η προσμονή, ο ενθουσιασμός, η χαρά. Ο Αντώνης δεν τα άνοιγε. Περίμενε. Περίμενε υπομονετικά να συμπληρωθεί το «πακέτο». Όμως, εμείς τον σκοπό μας τον πετύχαμε. Κάθε φορά που λάμβανε ένα δώρο, χαιρόταν και λίγο παραπάνω.

Και έφτασε κι η ημέρα της παραλαβής του «μεγάλου» δώρου. Τότε, που όλα όσα του στέλναμε τόσους μήνες, θα γινόταν ένα όμορφο σύνολο, έτοιμο να συνοδεύσει τον Αντώνη στο μέλλον του στον… προγραμματισμό. Ένας υπολογιστής gaming, λοιπόν, με καλά γραφικά, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και led φωτάκια ήταν μέσα σε λίγη ώρα στημένος στο γραφείο του.

Φωτογραφίες πολλές δεν έχουμε, αλλά έχουμε το υπέροχο μήνυμα που μας έστειλε η μαμά του, με το που συναρμολογήθηκε ο υπολογιστής: «Σήμερα ανοίξαμε όλα τα δωράκια του, μα πόσα δώρα του στείλατε! Τέτοιο unboxing δεν το πίστευε! Ευχαριστούμε τόσο πολύ! Είναι τόσο χαρούμενος και όλο λέει κάτι καινούργιο που τον ενθουσιάζει. Πριν λίγο μου είπε μαμά κοίτα αυτό το ποντίκι πως τρέχει απίστευτο δεν είναι; Δεν το περίμενα! Δεν έχω λόγια γι’ αυτό που κάνετε! Ήταν ευχάριστη η προσμονή της εκπλήρωσης της ευχής του… έτσι περάσαμε τους τελευταίους μήνες… μέρα μέρα αναμένοντας να γυρίσουμε στο σπίτι μας!».

θερμά τον Δήμο Ηρακλείου και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Καλαθάκη, Δημήτρης Μπανταλάκης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Manuello

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!