«Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, για να βγάζω τέλεια video!», μας είπε ο Αντώνης. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του.

Ο Αντώνης είναι ένα πολύ δραστήριο παιδί, που ασχολείται φανατικά με τη γυμναστική και ανεβάζει και σχετικά video στα κοινωνικά δίκτυα. Το κινητό, που είχε, είχε υπερφορτωθεί από τα βίντεο και τις φωτογραφίες και κολλούσε. Κολλούσε, μάλιστα, τόσο πολύ, που δυσκολευόταν να παρακολουθήσει τις τιμές του διαβήτη. Το καινούργιο του κινητό, λοιπόν, δεν θα τον διευκόλυνε μόνο να ανεβάζει βίντεο, αλλά κυρίως του είναι απαραίτητο για την παρακολούθηση της ασθένειάς του.

Η νεράιδά του, γνωρίζοντας, φυσικά, την αγάπη του για τη γυμναστική, κανόνισε για εκείνον και την οικογένειά του μία πρωτότυπη και πολύ διασκεδαστική εμπειρία. Σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο, που συνδυάζει άθληση, παιχνίδι και τεχνολογία, ο Αντώνης, τα αδέρφια του και οι γονείς του – όλοι – επιδόθηκαν σε ένα σωρό διασκεδαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες, όπως εικονικό ποδόσφαιρο και παιχνίδια μνήμης. Όλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Και μετά από τόση κατανάλωση ενέργειας, αυτό που χρειάζονταν ήταν ένα λαχταριστό γεύμα, σε ένα υπέροχο εστιατόριο. Ο Αντώνης δεν είχε ιδέα ότι εκείνη την ημέρα θα εκπληρωνόταν η ευχή του. Παρά την ανυπομονησία του – είχε ξεκινήσει να μετράει μέρες από όταν του είπαμε πως ενδέχεται να έχουμε το κινητό μέσα στον μήνα – περνούσε τόσο όμορφα, που δεν τον πείραζε καθόλου.

Στο εστιατόριο, οι νεράιδες άρχισαν να του δίνουν διάφορα πακέτα, με δώρα και τα αξεσουάρ του κινητού. Ήταν εμφανής η ταραχή του, καθώς άνοιγε ένα-ένα τα πακέτα. Τόσο έντονα εκφραζόταν, που γελούσε όλο του το πρόσωπο και κυρίως τα μάτια του! Αφού τα άνοιξε όλα και το κινητό δεν ήταν πουθενά, σκέφτηκε πως όντως θα το έπαιρνε αργότερα μέσα στον μήνα. Έδειξε, μάλιστα, ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τα ακουστικά και είπε ότι και να μην έπαιρνε εκείνη την ημέρα το κινητό, είχε ενθουσιαστεί με τα ακουστικά!

Όταν, όμως, εμφανίστηκε ο σερβιτόρος να του σερβίρει το κυρίως πιάτο και είδε το πακέτο με τις κορδέλες, τρελάθηκε! Το άρπαξε και άρχισε να το ανοίγει γεμάτος ενθουσιασμό! Με το που αντίκρισε το κινητό, έλαμψε ολόκληρος και, πλέον, τίποτα άλλο δεν είχε σημασία για εκείνον. Η λάμψη από το χαμόγελό του και τα μάτια του, πραγματικά, φώτισε όλο το τραπέζι. Η μητέρα του, συγκινημένη μας είπε: «Μόνο που είδα το χαμόγελο του πήρα δύναμη και χαρά!». Και ο αδερφός του, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του: «Χαίρομαι για τον αδερφό μου! Από τα μάτια του βλέπω ότι του άρεσε πολύ αυτή η μέρα!».

Και ο ίδιος ο Αντώνης, όμως, μέσα στη χαρά και στον ενθουσιασμό του, μας είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, που οργανώσατε αυτή την ημέρα αποκλειστικά για μένα και με τόσες πολλές εκπλήξεις, που δεν περίμενα ποτέ! Ήταν και θα είναι η καλύτερη μου μέρα και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ! Εύχομαι όλα τα παιδιά να γίνουν τόσο χαρούμενα όσο εγώ!».

θερμά την εταιρεία Laloo Cosmetics για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Ευγενία Μπανιτσιώτη, Σοφία Καραπουλουτίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Morrison The Premium Rooftop, Multi Wall, Cookiedes, Linardakis Cargo, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency