Όταν ένα παιδί που νοσεί, μαθαίνει ότι η πιο βαθιά του επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί, όλα αλλάζουν. Γίνεται πιο χαρούμενο, πιο δυνατό, πιο αισιόδοξο και συνεχίζει τον αγώνα του με περισσό σθένος.

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και η Αντωνία, ή καλύτερα Τόνια, όπως τη φωνάζουν. Ένα παιδί με πολύ ζωηρή φαντασία, που της αρέσει να παίζει ρόλους της Disney με την αδερφή της και να ζει το δικό της ξεχωριστό παραμύθι.

Η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν πάντα να ταξιδέψει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, ώστε να ζήσει μια μοναδική εμπειρία στην Disneyland. Η Τόνια είχε πάντα στην κατοχή της πολλά παιχνίδια της Disney – κούκλες από τα παραμύθια, διάφορα DVD, ζωγραφιές και ρούχα με χαρακτήρες βγαλμένους από την Disney.

Μία αξέχαστη εμπειρία, επομένως, για την ίδια ήταν ότι γνώρισε από κοντά όλες τις πριγκίπισσες που τόσο πολύ λάτρευε! Και, μάλιστα, όχι απλώς τις συνάντησε, αλλά και γευμάτισε με μερικές από αυτές!

Η χαρά της τεράστια και το «μαγικό» πάσο που είχε στη διάθεσή της ως παιδί ευχής του Make-A-Wish, που της επέτρεπε να μπορεί να παραβλέπει τις ουρές και να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι της αρεσκείας της όσες φορές ήθελε, της δημιούργησε ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό! Έζησε την κάθε στιγμή στο έπακρο. Αυτό που της έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η επίσκεψή της στο κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, κάτι που ονειρευόταν καιρό.

Όπως μας είπε και η μητέρα της, ήταν ένα ταξίδι ζωής για την Τόνια και όλη την οικογένεια και η ευγνωμοσύνη αλλά και η χαρά τους είναι για εμάς πολύτιμο φυλαχτό.

θερμά τον Δήμο Ηρακλείου και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, MyIkona