Το αμαξίδιο διευκόλυνε πολύ την καθημερινότητα της οικογένειας τού Απόστολου. Ένα 6χρονο γλυκύτατο παιδί, που λατρεύει τις βόλτες και που, αν και δεν έχει λόγο, έχει ένα υπέροχο χαμόγελο κι έναν μοναδικό τρόπο να σου δείχνει τη χαρά του! Η νεράιδά του αποφάσισε να συνδυάσει όλα όσα αρέσουν στον Απόστολο: βόλτα, επιστήμες και τουβλάκια!

Έτσι, 3 υπέροχες νεράιδες υποδέχθηκαν την οικογένεια στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας. Πρώτη στάση το Πλανητάριο, για να παρακολουθήσουν την προβολή στην ειδική ημισφαίρια οθόνη με τα ειδικά εφέ που έδιναν την εντύπωση της προσομοίωσης. Ήταν κατάλληλη για την ηλικία του και εξηγούσε επιστημονικά μεν, αλλά με απλά κατανοητά λόγια για τις εποχές του έτους. Ο Απόστολος παρακολουθούσε ενθουσιασμένος την ταινία, και εξέπληξε μέχρι και τους γονείς του με το πόσο ήσυχος κάθισε!

Στη συνέχεια, πήγαν στο Τεχνοπάρκο, όπου είχε πειράματα φυσικής, που ενθουσίασαν τον Απόστολο. Ακολούθησε μία βόλτα στην έκθεση παλαιών αυτοκινήτων και στην έκθεση με την αρχαιότητα, όπου βγήκαν και πολλές φωτογραφίες.

Σειρά είχε ένας υπέροχος, ινσταγκραμικός χώρος, που ξετρέλανε τους πάντες! Μάλιστα, η μητέρα του Απόστολου και η αδερφή του το γνώριζαν και ήθελαν πολύ να το επισκεφθούν κάποια στιγμή. Η πανέμορφη διακόσμηση, τα μπαλόνια και τα δώρα του (πολλά-πολλά τουβλάκια που λατρεύει!), αλλά και τα λαχταριστά pancakes και τα μοναδικά σοκολατένια ροφήματα, κυριολεκτικά μάγεψαν τον Απόστολο, που χαμογελούσε συνέχεια και καθόταν τόσο ήρεμος, που ακόμα και οι γονείς του απόρησαν. Δεν έδειξε την παραμικρή ανησυχία, κάτι που, όπως μας είπαν, δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ!

Μέσα σ’ αυτό το υπέροχο κλίμα, απόλαυσαν το brunch τους και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, παρόλο που ο Απόστολος χαίρεται πάντα να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να απολαμβάνει τη διαδρομή, αυτή τη φορά δεν ήθελε να φύγουν!

Μόλις τελείωσαν το φαγητό τους, πήγαμε έξω που είχε τα φτερά και τα λουλούδια να βγάλουμε φωτογραφίες. Στο τέλος, τους συνοδεύσαμε στο αμάξι τους για να τακτοποιήσουμε τα δώρα, κι εκεί αντικρίσαμε κάτι ανεπανάληπτο, όπως μας είπαν οι γονείς. Ο Απόστολος είναι ένα παιδί που τρελαίνεται για τις βόλτες με το αμάξι, χαίρεται πολύ κάθε φορά που μπαίνει. Αυτή την φορά δεν ήθελε να μπει μέσα! Δεν ήθελε να φύγει!

Ένα «άλλο παιδί» είδαν οι γονείς του Απόστολου εκείνη την ημέρα και δεν σταμάτησαν να μας ευχαριστούν, συγκινημένοι, τόσο για το αμαξίδιο που έχει αλλάξει τη ζωή του, αλλά και για την καταπληκτική αυτή μέρα, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Μπαντόγια, Μάρθα Γεωργιάδου, Κατερίνα Αδαμίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΝΟΗΣΙΣ – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, Pink Dot Café, Miltos Patisserie & Catering, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency