«Πλάκα μου κάνετε;» ήταν η πρώτη αντίδραση τού Αργύρη μόλις είδε τον υπολογιστή.

Ο Αργύρης είναι ένα υπέροχο, cool τυπάκι! Είναι, πραγματικά, πολύ απολαυστικός στις συναναστροφές του. Επισκέφθηκε με τους γονείς του το «ευχόσπιτό» μας και όλες οι νεράιδες τον λάτρεψαν αμέσως. Μετά από πολλή σκέψη, καταστάλαξε ότι αυτό που επιθυμούσε, περισσότερο από καθετί, ήταν να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Συγκεκριμένα, μας είπε ότι ήθελε έναν υπολογιστή με χρωματιστό πληκτρολόγιο, ποντίκι και πύργο. Κι ένα πατάκι για το ποντίκι του (δηλαδή ένα mousepad), αλλά δεν χρειάζεται να είναι χρωματιστό και αυτό – μη το παρακάνουμε! Ο ενθουσιασμός του, δε, όταν διαπίστωσε ότι μια καρέκλα gaming μπορεί να συνοδεύει τον υπολογιστή ήταν ανεκτίμητος.

Νεράιδες και ξωτικά έπιασαν δουλειά, καθώς ήθελαν να του προσφέρουν μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Ανακάλυψαν, λοιπόν, ότι ο Αργύρης ήθελε πολύ να κάνει αναρρίχηση. Έτσι, μέσα σε λίγο καιρό είχε κανονιστεί η επίσκεψή του σε έναν ειδικό χώρο, μαζί με τους φίλους του και την αδερφή του. Στην αρχή, το στομάχι του είχε γίνει κόμπος από το άγχος, κάτι που όμως λύθηκε με την εμφάνιση του φοβερού δάσκαλου, ο οποίος έδωσε μια νότα παιχνιδιού στην αναρρίχηση και έδιωξε τον φόβο των παιδιών. Είτε αυτό ήταν κυνηγητό, είτε κρύβοντας δώρα σε διάφορους πασσάλους, τα οποία ήταν τα έπαθλα όταν τους έφταναν, βοήθησε τα παιδιά να δούνε το άθλημα με άλλο μάτι. Καθ’ όλη τη διάρκεια, ο Αργύρης ξεχείλιζε ενέργεια. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν δεν έκανε αναρρίχηση, έκανε τούμπες στα στρώματα!

Έπειτα από ώρες τρελής χαράς, το μάθημα τελείωσε. Στον αποχαιρετισμό, οι νεράιδες τού είπαν πως θα χρειαστεί ακόμη καιρός για να μπορέσουν να εκπληρώσουν την ευχή του. Πράγμα που τον έκανε να μουτρώσει λιγάκι, αφού είχε πιστέψει πως είχε έρθει επιτέλους η μεγάλη μέρα. Ωστόσο, η μητέρα του κάλεσε στο σπίτι τους φίλους του, για να γιορτάσουν την ωραία εμπειρία που μόλις είχαν ζήσει. Μόλις μπήκε στο δωμάτιό του ο Αργύρης, κοκάλωσε! Ο υπολογιστής των ονείρων του όχι μόνο βρισκόταν μπροστά του, αλλά συνοδευόταν και από μία πληθώρα δώρων, που δεν περίμενε με τίποτα!

Ευγενικός και δοτικός καθώς είναι, έδωσε τις σακούλες με τα δωράκια και στους φίλους και στην αδερφή του, σύμφωνα με το όνομα του καθενός όπως ήταν γραμμένο και χαιρόταν πολύ και ο ίδιος. Πήραν ενέργεια από τα λαχταριστά burgers και την πεντανόστιμη τούρτα, και ξεκίνησαν να εξερευνούν τον υπολογιστή.

θερμά τη SEPTONA για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώτα Φιλιππίδη, Φωτεινή Συρίμη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΥΡΙΜΗ, COSMO MARKET, FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, ΟΑΚΑ, NDOOR CLIMBING, BLUE SOFT, MY IKONA, CRAFTBOX, GAMING GALAXY