Μία πραγματικά μοναδική εμπειρία έζησαν η Αρετή και η οικογένειά της! Το ταξίδι στην Disneyland, Paris συνέπεσε με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής και η Disney είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στα παιδιά του MakeAWish! Παρόλο που το κορίτσι μας αναγκάστηκε να περιμένει από την περίοδο των lockdowns, τελικά ανταμείφθηκε και με το παραπάνω. Αυτό που έζησε ήταν κάτι πραγματικά παραμυθένιο, κάτι που δεν είχε καν φανταστεί.

Όταν τη συναντήσαμε πρώτη φορά, η Αρετή ήταν καλά προετοιμασμένη με τις ερωτήσεις της, ώστε να πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να καταλήξει στο τι ήταν αυτό που επιθυμούσε περισσότερο από καθετί. Πήρε τον χρόνο της, το σκέφτηκε και κατέληξε πως η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να πάει στην Disneyland. Δεν είχε ταξιδέψει ξανά στο εξωτερικό, ούτε με αεροπλάνο. Ανυπομονούσε να ζήσει όλη αυτή την εμπειρία.

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, ταξίδεψαν μαζί και άλλες οικογένειες που είχαν την ίδια ευχή. Έτσι, δημιουργήθηκε μία υπέροχη παρέα από παιδιά, γονείς και αδέρφια που, όλοι μαζί, έζησαν τη μαγεία της Disneyland αλλά και το συναρπαστικό ταξίδι της ευχής. Όπως μας είπε και η μητέρα της, όταν επέστρεψαν, πέρασαν μοναδικά, αξιοποίησαν κάθε στιγμή στο έπακρο και το ευχαριστήθηκαν χωρίς να κουραστούν καθόλου.

θερμά τα COOK SHOP για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Aegean Airlines, Disneyland