Η Αρσενόη, με πλούσια φαντασία και αγάπη για τη μόδα, είχε μια ξεχωριστή ευχή: να επισκεφθεί το Παρίσι, την πόλη της μόδας και των απείρων γαστρονομικών απολαύσεων. Οι λόγοι της ήταν πολλοί και η ανυπομονησία της ακόμα περισσότερη.

Σίγουρα ήθελε να δει από κοντά τον Πύργο του Άιφελ, το εμβληματικό σύμβολο του Παρισιού. Όταν επιτέλους βρέθηκε μπροστά του, τα μάτια της έλαμπαν από ενθουσιασμό. Ο Πύργος, με την αρχιτεκτονική του, που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, την άφησε απόλυτα εντυπωσιασμένη. Στη συνέχεια, η Αρσενόη επισκέφτηκε το Λούβρο, ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Εκεί, ανάμεσα σε χιλιάδες έργα τέχνης, ανακάλυψε την ομορφιά που κρύβει η τέχνη σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η βόλτα της στον ποταμό Σηκουάνα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Τα γραφικά γεφύρια, τα λιτά δρομάκια και η γαλήνια ροή του ποταμού την ξεκούρασαν και της πρόσφεραν μια μοναδική θέα του Παρισιού από μια διαφορετική οπτική. Στη Μονμάρτη, τη γειτονιά των καλλιτεχνών, η Αρσενόη ένιωσε τον παλμό της τέχνης. Επισκέφθηκε καφέ που είχαν εμπνευστεί ποιητές και ζωγράφοι, δοκίμασε νόστιμα φαγητά και γλυκά, όπως τα διάσημα macarons και κρουασάν. Και, φυσικά, δεν έλειψαν οι βόλτες στους δρόμους της πόλης, με τα εμβληματικά καταστήματα μόδας, τις υπέροχες βιτρίνες και τα πανέμορφα μπιστρό και εστιατόρια.

Η Αρσενόη, γεμάτη αναμνήσεις και εμπειρίες, επέστρεψε με ένα χαμόγελο που άστραφτε από ευτυχία. Η εκπλήρωση της ευχής της στο Παρίσι ήταν μια περιπέτεια που θα μνημονεύει για πάντα.

θερμά την εταιρεία Δ. ΚΟΜΑΤΑΣ Α.Ε. για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox