Η Ασπασία είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, με ιδιαίτερη αγάπη στις πριγκίπισσες της Disney. Η μεγάλη της επιθυμία να τις συναντήσει από κοντά, και κυρίως την αγαπημένη της Rapunzel, την οδήγησε στο να ευχηθεί να πάει στην Disneyland. Με ένα κούνημα του ραβδιού της, η νεράιδά της μετέφερε την Ασπασία στον παραμυθένιο κόσμο της Disneyland! Με αποσκευές την καλύτερή της διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο, η Ασπασία και η οικογένειά της, περιηγήθηκαν στον παραμυθένιο κόσμο.

Γύρισαν όλες τις γωνιές του πάρκου, γεύτηκαν ένα σωρό λιχουδιές, ανέβηκαν σε κάθε παιχνίδι που έβρισκαν μπροστά τους και γνώρισαν πολλούς και διαφορετικούς παραμυθένιους χαρακτήρες. Η Ασπασία βρισκόταν σε έναν άλλον κόσμο, όπου τα αγαπημένα της κινούμενα σχέδια είχαν πάρει σάρκα και οστά. Εντυπωσιακά άρματα από κάθε λογής παραμύθι περνούσαν από δίπλα της, σε σημείο αναπνοής, κι εκείνη τα θαύμαζε μαγεμένη. Και οι αγαπημένες της πριγκίπισσες την προσκάλεσαν να γευματίσει μαζί τους σαν να ήταν μία από αυτές!

Η Ασπασία έζησε το δικό της μαγικό παραμύθι και σύμφωνα με την μητέρα της «ένιωθε μια πραγματική βασίλισσα». Μια εμπειρία, που γέμισε μικρούς και μεγάλους, και τους έκανε να ξεφύγουν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, Uniglobe, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Aegean Airlines