Σε μία εξαιρετικά απαιτητική και ιδιαίτερη χρονιά, Δήμοι από όλη την Ελλάδα έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και στήριξαν το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Ένα πρόγραμμα εξεύρεσης πόρων, που εδώ και 22 χρόνια καλύπτει σημαντικό μέρος του κόστους των ευχών του Οργανισμού.

Τα πολύχρωμα Αστέρια της Ευχής ταξίδεψαν με ασφαλή, covidfree συσκευασία και με κάθε μέσο – courier, λεωφορεία, πλοία – για να φτάσουν σε κάθε τοπική αρχή που μας υποστήριξε. Με μεγάλη χαρά, ηγεσία και εργαζόμενοι, στόλισαν τα εσωτερικά και εξωτερικά δέντρα των Δημαρχείων, καθώς και τους υπαγόμενους παιδικούς σταθμούς, δίνοντας πολλές ευχές για υγεία και  σκορπώντας παιδικά χαμόγελα.

Σε μία εποχή που τα δύο μέτρα απόσταση είναι επιβεβλημένη ανάγκη, οι Δήμοι και τα νομικά πρόσωπα αυτών άνοιξαν την αγκαλιά τους στο MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τις ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω Δήμους για την υποστήριξή τους, οι οποίοι με τις δωρεές τους συνέβαλαν στην εκπλήρωση των ευχών του Βασίλη, 8 ετών που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα PlayStation 5, του Λάζαρου, 9 ετών που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δωμάτιο Ninjago και της Δέσποινας, 5 ετών που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δωμάτιο με την Πέππα.