Το Σάββατο 11/11/2017 , σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του προγράμματος Αστέρι της Ευχής σε σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρίες αλλά και ιδιωτικούς φορείς διοργανώνουμε στα γραφεία μας μια ξεχωριστή ημέρα!

Η Αστερομέρα καθιερώθηκε ως μια μέρα που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν μέρος στην προετοιμασία του υλικού του προγράμματος “Αστέρι της Ευχής”!

Στόχος από τις 10.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ, σε λίγες μόνο ώρες, xιλιάδες αστέρια, χάρακες και εκπαιδευτικά φυλλάδια, να καταμετρηθούν και να συσκευαστούν, για να είναι έτοιμα για αποστολή σε κάθε γωνιά της χώρας. Το Αστέρι της Ευχής αποκτά πλέον διαφορετικό χρώμα περιγράμματος στην πίσω όψη, εκφράζοντας κάθε χρόνια κάτι διαφορετικό. Φέτος με το ανοιχτό πράσινο χρώμα η χρονιά συνδέεται με τα ξεχωριστά μηνύματα ανθρωπιάς που εκπέμπει το πρόγραμμά μας.

Με το ξεκίνημα της Αστερομέρας στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί η συμβολική βράβευση των σχολείων για το διαγωνισμό του προγράμματος.

Μπορείτε να πάρετε μέρος σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την προσφορά εθελοντικής εργασία δηλώνοντας συμμετοχή στο 2109637660(εσωτ.104) και [email protected].Τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 47 στη Δάφνη(πλησίον Μετρό Δάφνης).