Το Αστέρι της Ευχής με το εσωτερικό μικρότερο αστέρι, ενέπνευσε μαθητές όλων των βαθμίδων, και εκπαιδευτικούς να μοιράσουν το δικό τους  φως σε περιπτώσεις της ζωής όπου κάνουν την εμφάνιση τους και τα πιο μελανά χρώματα.

Το Αστέρι της Ευχής ένωσε μέσω της αποκοπής! Περίεργο; Και όμως, πέρα για πέρα αληθινό. Το εσωτερικό μικρότερο αστέρι μπορούσε να αποκοπεί, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές για δεύτερη χρονιά να γράψουν τις ευχές τους για τα παιδιά ευχής με αποτέλεσμα να αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους, να έρθουν σε μία έμμεση επαφή, ωστόσο τόσο ουσιαστική και σημαντική. Οι ευχές των μαθητών ταξίδεψαν – κυριολεκτικά και μεταφορικά – σε κάθε άκρη της Ελλάδας, με σκοπό να βρουν τους αποδέκτες τους. Αν και τα παιδιά που έγραψαν τα μηνύματα δεν γνωρίζονται με τα παιδιά ευχής, απευθύνονταν σε αυτά σαν να ήταν ένα μέλος της οικογένειας τους, ένας φίλος τους, ένας δικός τους άνθρωπος, δίνοντας τις θερμότερες ευχές τους.

Όλοι εμείς στην οικογένεια των Αστερούληδων σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο και την αγάπη που αφιερώσατε, για να φτάσουν αυτά τα μηνύματα-ευχές στα παιδιά μας. Χαρίσατε γενναιόδωρα δύναμη και ελπίδα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, δημιουργώντας εσείς οι ίδιοι τις ακτίνες φωτός.

Τα μηνύματα-ευχές συνόδεψαν τα πασχαλινά δώρα που έλαβαν όλα τα παιδιά ευχής που βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους καθώς και τα birthday boxes που λαμβάνουν για τον εορτασμό των γενεθλίων τους.