Το πιο ρομαντικό και φωτεινό δωμάτιο έμελλε να αντικρίσει η γλυκιά μας Αφροδίτη, ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου της. Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα καινούργιο εφηβικό δωμάτιο, για να μπορεί να καλεί τις φίλες της! Άλλωστε, ένα κορίτσι στην εφηβεία τι άλλο να επιθυμεί; Τον προσωπικό της χώρο, τη φιλία και την «ασφάλεια», για να συνεχίσει να μεγαλώνει. Και οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους, για να της δώσουν ακριβώς αυτό: Έναν ασφαλή χώρο να δημιουργεί, να αισθάνεται οικεία, να δημιουργεί αναμνήσεις.

Η ευχή της, ωστόσο, δεν ξεκίνησε από εκεί. Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Αφροδίτη και τις φίλες της, λίγο πριν την αποκάλυψη του δωματίου που θα φιλοξενεί από εδώ και πέρα τα κορίτσια: Μια εμπειρία σε escape room! H Αφροδίτη ενθουσιάστηκε με τον γρίφο, τα πολλά δωμάτια και την προσπάθεια που έπρεπε να κάνει με τις φίλες της, για να λύσουν το μυστήριο! Όταν έφτασε στο σπίτι, όλα ήταν έτοιμα, για να την υποδεχτούν στον καινούριο της προσωπικό χώρο!

Ένα κρεβάτι με κουνουπιέρες και φωτάκια, μια βιβλιοθήκη γεμάτη από τα βιβλία της που τόσο λατρεύει και, φυσικά, το γραφείο της, όπου θα μελετά, για να γίνει η πιο λαμπρή επιστήμονας! Αυτό που της κίνησε το ενδιαφέρον ήταν μια κρεμαστή μεγάλη κούνια, η οποία είχε τη δική της γωνιά στο δωμάτιο και πλέον όλα τα παιδιά διεκδικούσαν τη θέση τους εκεί. Η νεράιδά της είχε φροντίσει να συμπεριλάβει στο δωμάτιό της όλα όσα της αρέσουν, καινούργια γραφική ύλη, επιτραπέζια παιχνίδια, κρέμες και αρώματα!

Μόλις η Αφροδίτη μπήκε στο νέο της δωμάτιο, το συναίσθημα είναι αδύνατον να αποτυπωθεί. Το πρόσωπό της ζωγράφισε ένα πλατύ χαμόγελο. «Μα πόσο ευτυχισμένη είμαι, πόσο καλύτερο είναι από αυτό που περίμενα.», επαναλάμβανε συνεχώς. Η νεράιδά της είχε πάει αυτοπροσώπως στην ευχή. Είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση. Είχε μάθει καλά την Αφροδίτη και δεν θα μπορούσε να χάσει την πολύτιμη αντίδρασή της.

Η Αφροδίτη, μάλιστα, της έγραψε και μια μικρή καρτούλα. Ήταν η κίνηση, για να μοιραστεί το δικό της «ευχαριστώ». Και εμείς, θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας:

«Αυτά που θέλω να σας πω, δεν χωράνε σε μια κάρτα! Το ευχαριστώ είναι λίγο! Μέσα σε καλές και σε άλλες όχι και τόσο καλές στιγμές με κάνατε χαρούμενη, ακόμα και με τα τηλεφωνήματά σας! Πάντα αφήνατε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και σας ευχαριστώ γι’ αυτό! Μέσα στην καταιγίδα μου ήσασταν κι εσείς ο ήλιος! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω! Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ και εύχομαι να κάνετε πολλά ακόμα παιδιά χαρούμενα, όπως κάνατε εμένα!»

θερμά την Technomar Shipping Inc και τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά!

θερμά την κυρία Μαρία Χατζηκωνσταντίνου για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Μαρία Τσική

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, JYSK, PAKKETO, VITEX, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ, STICKY, FRESH, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!