«Είδες; Αυτό μετράει κατευθείαν, όχι σαν το άλλο που είχαμε!», είπε μόλις άνοιξε το νέο του κινητό. Ο Αχιλλέας αναφερόταν στις μετρήσεις του για τον διαβήτη. Γιατί ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, για τα παιδιά που νοσούν με διαβήτη, δεν είναι απλώς ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Είναι ένα πραγματικό εργαλείο, που τους βοηθάει να κάνουν τις μετρήσεις τους και να παρακολουθούν το σάκχαρό τους.

Όταν, λοιπόν, ο Αχιλλέας μας ευχήθηκε να αποκτήσει ένα τέτοιο κινητό, οι νεράιδες και τα ξωτικά ξέραμε καλά τον λόγο. Και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το ταξίδι της ευχής του. Ο Αχιλλέας λατρεύει τα γκράφιτι οπότε του κανονίσαμε ένα σχετικό μάθημα. Την ημέρα εκείνη, η μητέρα του μας είχε ετοιμάσει κι εκείνη μία έκπληξη: υποδέχτηκε τις νεράιδες με ένα μεγάλο πανό που έγραφε καλώς ήρθες!

Παρέα με τους αγαπημένους του φίλους, τη λατρεμένη του οικογένεια και τις νεράιδες, ξεκίνησαν όλοι μαζί για το εργαστήριο όπου έμαθαν για την ιστορία και τη φιλοσοφία του γκράφιτι. Ετοίμασαν όλοι και τα δικά τους σχέδια και τελειοποίησαν τις υπογραφές τους, όπως κάθε σωστός «γκραφιτάς». Μάλιστα, ο Αχιλλέας είχε προετοιμαστεί και του έδειξε αυτά που είχε ήδη κάνει. Όταν τελείωσαν, οι νεράιδες έδωσαν σε όλα τα παιδιά κάποια δώρα, ως επιβράβευση. Ο Αχιλλέας έδειξε λίγο να απογοητεύεται γιατί ήλπιζε ότι θα του έδιναν το κινητό του.

Οι νεράιδες έκαναν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα και προχώρησαν βάσει του πλάνου. Άλλη μία έκπληξη τον περίμενε: γεύμα στο εστιατόριο Βυζαντινό της ΑΕΚ! Φανατικός οπαδός, είχε ρωτήσει εάν θα μπορούσε να πάει εκεί για φαγητό και η νεράιδα του δεν του χάλασε το χατίρι. Ήταν όλοι πολύ ενθουσιασμένοι από την εμπειρία και περνούσαν υπέροχα. Μήπως είχε ξεχάσει και το κινητό; Όχι βέβαια! Τα μάτια του έλαμψαν όταν φανερώθηκε μπροστά του. Το πήρε στα χέρια του και αναφώνησε «Ε, αυτό είναι κινητό

Το γιορτινό κλίμα συνεχίστηκε και στο σπίτι όταν επέστρεψαν και, όπως μας εκμυστηρεύθηκε η μητέρα του, ο Αχιλλέας της είπε πως όλα ήταν πολύ καλύτερα από ότι είχε φανταστεί. Μας είπε, μάλιστα, πως ο μεγαλύτερος αδερφός του, που έδινε εξετάσεις στην έκθεση και το θέμα ήταν ο εθελοντισμός, αναφέρθηκε στο έργο του MakeAWish Ελλάδος, τονίζοντας πόσο βοήθησε ολόκληρη την οικογένεια το ταξίδι της ευχής του Αχιλλέα.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΣΙΑ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, BYZANTINO OPAP ARENA, IMAGINARY ROOMS, PASSARELLA, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS