Δύο παιδιά, ίδια ευχή. Δύο έφηβοι που αγαπάνε τα ταξίδια και να γνωρίζουν καινούργια μέρη και που η βαθύτερη επιθυμία τους ήταν το μοναδικό Παρίσι. Η σκέψη και μόνο της επικείμενης επίσκεψής τους τους προκαλούσε ενθουσιασμό! Επιτέλους, θα επισκέπτονταν την Πόλη του Φωτός με όλα τα αξιοθέατα και τα μέρη για τα οποία τόσα είχαν διαβάσει και είχαν δει διαδικτυακά: ο πύργος του Άιφελ, το Μουσείο του Λούβρου, ο Σηκουάνας, η Μονμάρτη…

Οι δύο οικογένειες έζησαν μοναδικές στιγμές, με βόλτες στους δρόμους του Παρισιού, επίσκεψη σε όλα τα αξιοθέατα, αλλά και γαστρονομικές εμπειρίες, για τις οποίες άλλωστε φημίζεται η γαλλική πρωτεύουσα. Κρουασάν, μακαρόν, μπαγκέτες και ένα σωρό άλλες λιχουδιές, σε όμορφα μπιστρό και κομψά εστιατόρια.

Η Α. και ο Δ. έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη γαλλική κουλτούρα και εικόνες που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, αλλά, κυρίως, γέμισαν χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε τις παραπάνω ευχές!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox