Η Α. είναι ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό κορίτσι, με μεγάλη αγάπη για τη ζωγραφική. Εδώ και καιρό ήθελε μία αλλαγή στον χώρο της. Έτσι, η ευχή της ήταν να αποκτήσει ένα δωμάτιο σε λευκούς τόνους. Επέλεξε το λευκό χρώμα, γιατί θεώρησε πως ήταν το κατάλληλο για να δημιουργήσει τον ιδανικό για εκείνη χώρο, όπου θα μπορεί να ξεκουράζεται, να χαλαρώνει, αλλά και να εμπνέεται. Απαραίτητη προϋπόθεση: να είναι στο στιλ της και με τις λεπτομέρειες που της αρέσουν.

Η νεράιδά της συνεργάστηκε άψογα με τη μητέρα της και προχώρησαν μαζί, βήμα-βήμα, όλη τη διαδικασία, προκειμένου να εξασφαλίσουν πως η έκβαση θα ήταν ακόμη καλύτερη από ό,τι είχε φανταστεί η Α.

Και τα κατάφεραν! Μόλις μπήκε μέσα, έμεινε άφωνη. Παρόλο που είχε δει τα σχέδια και είχε εικόνα για τα περισσότερα πράγματα, δεν είχε φανταστεί αυτό το τελικό αποτέλεσμα, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία της! Το λευκό κυριαρχούσε και τα όμορφα και προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούσαν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Η κούνια σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις και είμαστε σίγουροι ότι εκεί θα φωλιάζει όταν θέλει να χαλαρώσει.

Άνοιξε τα δώρα της και απόλαυσε όλες τις αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, που της είχαν πάει οι νεράιδες, ενώ ήδη σκεφτόταν πώς θα τακτοποιήσει τα πράγματά της και τι θα κάνει στο νέο της δωμάτιο.

Η μητέρα της, που είχε μεγάλη αγωνία, μας είπε πως, μέρες μετά, εξακολουθεί να το έχει τακτοποιημένο και καθαρό και δύσκολα βγαίνει από εκεί, όταν βρίσκεται σπίτι, ενώ μας ευχαρίστησε για όλη αυτή την αγάπη που εισέπραξαν.

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Ρίζου Ελένη, Λία Μιχαλοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: JYSK, PUBLIC, ELITE, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΗΣ, PASSION FOR ART, ΚΑΪΜΑΚΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ, ΜΕΪΔΑΝΗΣ, VITEX, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ HΟΜΕSTORE, BED AND HOME, ΗΟΜΕPRAKTIKA, LITTLEBIGTHINGS, STICKY, ΛΟΤΣΑΡΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MYIKONA