Η Α. είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι, γεμάτο ζωντάνια και αγάπη για τη μουσική και το μπαλέτο. Μετά από την περιπέτεια με την υγεία της, το μπαλέτο έγινε ξανά μέρος της ζωής της, και η χαρά της ήταν μεγάλη.

Όταν η νεράιδα τη ρώτησε για την ευχή της, η Α. δεν δίστασε. «Εύχομαι να πάω στο Παρίσι, γιατί είναι το όνειρό μου!” είπε με ενθουσιασμό. “Θέλω να δω την Όπερα, να εξερευνήσω τα μουσεία και όλα τα αξιοθέατα, και να ζήσω όλα όσα προσφέρει αυτή η όμορφη πόλη!».

Η ευχή της εκπληρώθηκε, και το Παρίσι την υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες. Ήταν περίοδος εορτών, και το Παρίσι φορούσε τα γιορτινά του. Ο Πύργος του Άιφελ έλαμπε στον νυχτερινό ουρανό, δίνοντας έναν μαγικό χαρακτήρα στην πόλη. Η Α. ανέβηκε στον Πύργο του Άιφελ, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα του Παρισιού. Περπάτησε στους δρόμους της πόλης, νιώθοντας τη μοναδική αύρα της και θαύμασε το ιστορικό κτίριο όπου στεγάζεται η Όπερα.

Το Παρίσι της πρόσφερε μια πλούσια εμπειρία, γεμάτη καλλιτεχνική έμπνευση και πολιτιστικό πλούτο. Επισκέφθηκε μουσεία, ανακάλυψε αξιοθέατα, και έζησε σαν Παριζιάνα, έχοντας αφεθεί στη γοητεία αυτής της μαγευτικής πόλης.

Όταν επέστρεψαν, η μητέρα της γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη, μας είπε: «Μετά από αρκετά χρόνια, ήμασταν επιτέλους ανέμελοι και ξέγνοιαστοι. Αυτό το οφείλουμε σε εσάς! Δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε! Να είστε καλά και να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας!».

θερμά την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ι. , Α.Ε. για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox