«Γίναμε όλοι ξανά παιδιά!», μας είπε η μαμά της Α., γυρνώντας πίσω στην Αθήνα.

Το μεγάλο όνειρο της Α.; Να ταξιδέψει εκεί που η φαντασία χάνει τα όριά της και η μαγεία ζωντανεύει! Δεν μιλάμε για άλλο τόπο από την Disneyland! Η Α. έπρεπε να κάνει υπομονή. Τα ταξίδια είχαν σταματήσει, γιατί η πανδημία καραδοκούσε και οι νεράιδες δεν θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους!

Και η περίοδος αναμονής τελείωσε. Έμοιαζε πια μακρινή! Είχε έρθει η στιγμή να φτιάξει η Α. τις βαλίτσες της! Στο πλάι της πάντα οι δύο φύλακες–άγγελοί της, οι γονείς της, αλλά και τα αγαπημένα της αδέρφια. Επιβιβάστηκαν στην Αθήνα και αποβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο του Παρισιού. Πίσω στο θεματικό ξενοδοχείο της Disneyland, υπήρχε ένα άδειο δωμάτιο. Σύντομα, θα γέμιζε με γέλια και φωνές!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν την πύλη της χώρας των ηρώων και η Α. εξαφανίστηκε. Έτρεχε ανέμελη, σταματώντας μόνο για να χαιρετήσει τους αγαπημένους της ήρωες, οι οποίοι, επιτέλους, είχαν πάρει μορφή! Η αστείρευτη ενέργειά της είχε απλωθεί σε ολόκληρο το Παρίσι!

Λίγες ημέρες μετά, η οικογένεια έπρεπε να αποχαιρετήσει την Disneyland. Η Α., όμως, δεν λυπήθηκε. Λίγο μελαγχόλησε μόνο. Είχε ζήσει το δικό της παραμύθι, φτιάχνοντας τη δική τη δική της ιστορία! Πρωταγωνίστρια; Ήταν η ίδια!

θερμά την εταιρεία The Bakers για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Disney Hellas, Uniglobe Greece, Aegean

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!