Ο Α. πριν καν γνωρίσει την νεράιδα, ήξερε ότι το όνειρό του είναι να επισκεφθεί τη μαγευτική πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Περνώντας αρκετό χρόνο μέσα στο νοσοκομείο, λόγω της ασθένειάς του, ταξίδευε μέσα από το κινητό ή το τάμπλετ μέχρι τον Πύργο του Άιφελ και ονειρευόταν τη στιγμή που το όνειρό του θα γινόταν αληθινό. Έτσι, λοιπόν, είπε στη νεράιδα ότι αυτό, που θα ήθελε περισσότερο από καθετί, ήταν να πάει στο Παρίσι για να δει από κοντά τον Πύργο του Άιφελ, να πάει στο Λούβρο, αλλά και να δοκιμάσει τα περιβόητα κρουασάν και τις κρέπες!

Ήταν φανερή η ανάγκη του να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να νιώσει ξανά παιδί. Να ταξιδέψει με την οικογένειά του και όλοι μαζί να ζήσουν ανέμελες, χαρούμενες στιγμές. Και η ευχή του εκπληρώθηκε! Ο Α. επισκέφθηκε τα αγαπημένα του αξιοθέατα και πολλά ακόμη που ίσως δεν γνώριζε, έκανε βόλτες στον Σηκουάνα, περπάτησε στη Λεωφόρο των Ηλυσίων, πήγε στη Μονμάρτη και, φυσικά, δοκίμασε ένα σωρό λιχουδιές στα όμορφα μαγαζιά του Παρισιού.

Η Πόλη του Φωτός είναι συναρπαστική και γεννά υπέροχες αναμνήσεις. Έτσι και ο Α. με τους γονείς του, γέμισαν εικόνες και δημιούργησαν το δικό τους «βιβλίο αναμνήσεων» στην καρδιά και το μυαλό τους. Ξέφυγαν από την καθημερινότητα, έζησαν αξέχαστες στιγμές και ο Α. έγινε και πάλι ένα παιδί 12 ετών με όλη την παιδικότητα και την ξεγνοιασιά της ηλικίας του!

θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox