Νεράιδα γίνεσαι σε οποιαδήποτε ηλικία, αρκεί να πιστεύεις ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν.  Η Εβίτα, μια 16χρονη μαθήτρια και πολύ δοτικό πλάσμα, είναι μέλος της ομάδας του Volunteens. Τη γνωρίζουμε καλά, μα μια συνηθισμένη ημέρα, μας τηλεφώνησε αποφασισμένη να κάνει τα παιδιά ακόμη πιο χαρούμενα! Και έτσι εισέβαλε στη ζωή της Α., 13 χρονών!

Το κορίτσι μας έχει πολλά ενδιαφέροντα και αγνή ψυχή. Η ευχή της: να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, με μωβ θήκη και ασύρματα ακουστικά. Η Εβίτα άρχισε να μαθαίνει πολλά για την Α.. Της αρέσουν τα παζλ, το μακιγιάζ και η μαγειρική, Αγαπάει πολύ τον τόπο της κι επιθυμεί να επιστρέψει σε αυτόν. Αλλά και η Αθήνα της αρέσει. Θα ήθελε να κυκλοφορήσει στους δρόμους της και να γεμίσει με πολλές εικόνες και εμπειρίες από την Πρωτεύουσα. Έτσι, έβαζε όλη της την τέχνη και έκανε την Α. να περιμένει με λαχτάρα και αγωνία κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο της μαμάς της και ορίζαμε διαδικτυακή συνάντηση για το λεγόμενο wish journey! Η Εβίτα είχε φροντίσει κάθε φορά να έχει μια νέα έκπληξη για την Α. και να της κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της!

Μα η Εβίτα, πολυτάλαντο και δραστήριο ξωτικό όπως είναι επίσης, έκανε τα αδύνατα δυνατά και βρήκε την εταιρεία που θα βοηθούσε χρηματικά για την ευχή της Α. Όλα ήταν έτοιμα.

Και κάπως έτσι έφτασε η ημέρα που η ευχή της Α. θα γινόταν πραγματικότητα. Μια εθελόντρια στεκόταν έξω από τον ξενώνα Φλόγα και με προσεκτικές κινήσεις της έδωσε έναν σάκο του Άγιου Βασίλη. Αυτός ο σάκος είχε πολύ προσεκτικά τυλιγμένα το κινητό και τα περιφερειακά του. Μα και ένα τεράστιο κουτί με γλυκά κι ευχές για την μικρή μας από την νεράιδα της που δεν ήταν άλλη από την υπέροχη νέα φίλη της, η Εβίτα!

Η έκπληξη στα μάτια της, όταν ξετύλιγε τα δώρα, μας αποζημίωσε για την φετινή δύσκολη χρονιά!

*Το Πρόγραμμα Volunteens, προσφέρει στους μαθητές την ανεκτίμητη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αξίες του εθελοντισμού και να προσφέρουν ελπίδα Ζωής και Αισιοδοξίας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

θερμά την εταιρεία Ferring Μονοπρόσωπη ΕΠΕ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου

τους χορηγούς σε είδος: Minoas Production, Sweet House

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)