Δύσκολος ο δρόμος της ασθένειας για τον Α. Εκείνος, όμως, δεν το βάζει στιγμή κάτω και συνεχίζει την καθημερινότητά του. Συνεχίζει να ονειρεύεται και να κάνει σχέδια. Όταν συνάντησε για πρώτη φορά τις νεράιδες, τους μίλησε για τα όνειρά του: ο Πύργος του Άιφελ, το Μουσείο του Λούβρου, μία βόλτα στον Σηκουάνα… πολλά γλυκά, κρουασάν, κρέπες, μακαρόν…

Αυτά λαχταρούσε περισσότερο από καθετί κι η βαθύτερη επιθυμία του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να πάει στο Παρίσι! Νεράιδες και ξωτικά ξεκίνησαν αμέσως τις ετοιμασίες και σε μηδέν χρόνο, το ταξίδι είχε οργανωθεί. Ο Α. με την οικογένειά του προσγειώθηκαν στην Πόλη του Φωτός και μια μοναδική εμπειρία μόλις άρχιζε.

Η νεράιδά του τα είχε κανονίσει όλα, όπως τα είχε ονειρευτεί: επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου αλλά και του Ορσέ, βόλτα στον ποταμό Σηκουάνα και στους όμορφους δρόμους με τα μεγάλα καταστήματα. Δοκίμασε, φυσικά, όλες τις λιχουδιές της περίφημης γαλλικής ζαχαροπλαστικής και περιπλανήθηκε στις διάσημες γειτονιές της αγαπημένης του πόλης.

Και το καλύτερο όλων; Εισιτήρια VIP για τον Πύργο του Άιφελ! Αυτό σημαίνει ότι μπόρεσαν να επισκεφθούν το πιο δημοφιλές αξιοθέατο του Παρισιού μιάμιση ώρα πριν ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό! Τον υποδέχτηκαν όλοι πολύ ζεστά και μάλιστα γνώρισε και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Πύργου αλλά και τον Chef ενός από τα εστιατόρια που βρίσκονται εκεί.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε τη χαρά του Α., οπότε ας κρατήσουμε καλύτερα τα λόγια της μητέρας του που μοιράστηκε μαζί μας:

«Είχαμε καιρό να δούμε τον Α. τόσο χαρούμενο!  Χίλια ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές με τον Α. μας, είναι μοναδικό το να προσφέρετε τόση χαρά στα παιδιά μαςαπλά μαγικό!».

θερμά την AIMS Shipping για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TOUR EIFFEL, Sofitel, MyIkona,Craftbox