Σαν την «καλύτερη μέρα της ζωής του» μας περιέγραψε ο Α. την ημέρα της ευχής του. Όλα ξεκίνησαν με μία μοναδική μονοήμερη εκδρομή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για εκείνον και τους αγαπημένους του φίλους.

Ο Α. είναι ένας έφηβος πολύ δραστήριος, αθλητικός και με αγάπη για την τεχνολογία και τα αυτοκίνητα. Μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ έναν καλό υπολογιστή – κάτι που επιθυμεί τόσο για τις εργασίες του, όσο και για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Όταν έμαθε ότι μπορούσε κι εκείνος να κάνει μια ευχή, χάρηκε πολύ και αμέσως κατάλαβε πως η επιθυμία του θα γινόταν πραγματικότητα. Με μεγάλο ενθουσιασμό ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή.

Η νεράιδά του, όμως, από τις συζητήσεις τους, κατάλαβε την ανάγκη του να περάσει όμορφα και ξέγνοιαστα μαζί με τους φίλους, να κάνει πράγματα που δεν είχε ξανακάνει, αφήνοντας για λίγο τις δυσκολίες της καθημερινότητάς του.

Έτσι, τα παιδιά ξεκίνησαν με μια επίσκεψη σε έναν χώρο με διαδραστικά παιχνίδια, όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαν στην πίστα του καρτ, όπου η ταχύτητα τους συνεπήρε και δεν ήθελαν να τελειώσει. Οι εκπλήξεις συνεχίζονταν και, όταν έφθασαν στην παραλία, τους περίμενε μία βόλτα στον Θερμαϊκό κόλπο με ένα πειρατικό καράβι! Η παρέα είχε ξετρελαθεί, περνούσαν τέλεια!

Μετά όμως από τόσες βόλτες και τόσες δραστηριότητες, είχε έρθει η ώρα για φαγητό και για μία ακόμα έκπληξη – τη μεγαλύτερη όλων: ο ολοκαίνουργιος σούπερ υπολογιστής του ήταν εκεί! Ο Α. άρχισε να ανοίγει τα πακέτα με έκδηλη χαρά και ανυπομονησία. Έσκιζε τα περιτυλίγματα και ανακάλυπτε όλα τα περιφερειακά του υπολογιστή και ένα σωρό δώρα. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που γελούσε ολόκληρος! Η ξεχωριστή αυτή ημέρα έκλεισε με μία βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης και έτσι εκπληρώθηκε με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο η ευχή του Α.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΣΚΟ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TGI FRIDAYS, GO KART CENTER, ARABELLA CRUISE BAR, SAFE ON THE ROAD, LINARDAKIS CARGO, MYIKONA, BLUE SOFT, CRAFTBOX, MULTI WALL, ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ