Η Α. έζησε το ταξίδι της ευχής για δύο χρόνια. Δύο χρόνια γεμάτα ανυπομονησία, ενθουσιασμό και μικρές εκπλήξεις από τις νεράιδες. Η ίδια περίμενε στωικά, καθώς κατανοούσε τους περιορισμούς που υπήρχαν με τα ταξίδια, λόγω της πανδημίας. Ώσπου μία ημέρα, ένα τηλεφώνημα από τις νεράιδες στη μητέρα της, έδωσαν το σήμα της εκκίνησης. Οι προετοιμασίες είχαν μπει στην τελική ευθεία με τα διαβατήρια και την έκδοση των εισιτηρίων και… Disneyland σου ερχόμαστε!

Η Α. έμαθε τα χαρμόσυνα νέα από τη μητέρα της, όταν επέστρεψε από το σχολείο, και αντέδρασε με όλο τον ενθουσιασμό της εφηβείας της: χοροπήδησε από τη χαρά της, φώναζε, χειροκροτούσε. Ήταν τρισευτυχισμένη και το έβλεπαν όλοι στα μάτια της!

Η ημέρα της αναχώρησης δεν αργούσε και η Α. είχε πολλά να κάνει για να ζήσει την εμπειρία του Παρισιού στο απόλυτο: τι ρούχα θα πάρει μαζί της, τι θα δει εκεί – είχε ήδη κάνει τα πλάνα της με την εφαρμογή της Disneyland στο κινητό της.

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν ήδη από την πτήση, όταν η Α. έλαβε πρόσκληση από τις αεροσυνοδούς της Aegean για μια κρυφή επίσκεψη στο πιλοτήριο και μάλιστα με πιλότο παιδικό φίλο της οικογένειας! Το ξενοδοχείο ονειρικό με υπέροχη πισίνα που η Α. απήλαυσε, γιατί πραγματικά απορούσε με το μήνυμα της νεράιδας «πάρε μαζί και το μαγιό σου…».

Η επίσκεψη στην Disneyland ήταν ακριβώς αυτό που φαντάζεται κάθε παιδί αλλά και κάθε ενήλικας: μια παραμυθένια περιπέτεια, με παιχνίδια, καταπληκτικά θεάματα, ο κόσμος της φαντασίας και του ονείρου ζωντανός να τον περπατήσεις, να τον πιάσεις, να τον γευθείς: από το κάστρο της Σταχτοπούτας και της Ωραίας Κοιμωμένης, στη Χιονάτη και τον Πίτερ Παν, στην Άγρια Δύση, στα τρενάκια, το ποταμόπλοιο και τα roller coaster… Τα παραμύθια, τα όνειρα, οι ευχές βγαίνουν αληθινές και η Α. δεν έχασε στιγμή από τη διασκέδαση!

Ο δρόμος της επιστροφής στο ξενοδοχείο ήταν γεμάτος χαρά, εμπειρίες και δώρα! Η Α. επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη από εικόνες για αυτή τη μοναδική εμπειρία που έζησε και θα τη θυμάται για πάντα!

Με την επιστροφή τους, η μητέρα της μας έστειλε τα παρακάτω λόγια, που μας συγκίνησαν και μας γέμισαν χαμόγελα:

«Το όνειρο που ζήσαμε μοναδικό, θα μείνει για πάντα μέσα στο μυαλό μας κάθε στιγμή! Εγώ προσωπικά, σαν μητέρα της Α, σας ευχαριστώ MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τη νεράιδά μας την Ελένη που εκπληρώσατε την ευχή της. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την ευχή. Μαζί μας υπήρχαν κι άλλα παιδάκια με τους γονείς τους γιατί είχαν και αυτά την ίδια ευχή. Το ότι μπορείτε να κάνετε τα παιδιά αυτά, που πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές, τόσο χαρούμενα, αυτό και μόνο είναι μαγικό!

Να είστε καλά …κανένα παιδί εύχομαι να μην περνάει δύσκολα γιατί όλα αξίζουν να ζουν ονειρικά .

Σας αγαπάμε. Σας ευχαριστούμε.

Μας συγκίνησαν όλα όσα κάνατε για εμάς ❣️❣️❣️»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!