Η Α. μας είναι ένα κορίτσι, που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Από την ασθένειά της, τη μετακόμιση σε μία άλλη χώρα, μέχρι την απώλεια της μητέρας της. Ωστόσο, δεν το έχει βάλει κάτω στιγμή! Παραμένει πάντα αισιόδοξη και δυνατή και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με χαμόγελο.

Η ευχή της ήταν πολύ συγκεκριμένη, καθώς ήξερε καλά τι θέλει: να αποκτήσει έναν Gaming υπολογιστή για να παίζει το αγαπημένο της παιχνίδι με αυτοκίνητα και καταδιώξεις! Και βέβαια, πάντα από την πλευρά των «καλών», των αστυνομικών. Οι νεράιδες, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να μην καταστρώσουν κάτι ξεχωριστό για αυτό το τόσο ξεχωριστό κορίτσι.

Με την πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσαν την πιο μοναδική μέρα για την Α. Όταν εμφανίστηκαν οι μηχανές της Αστυνομίας κάτω από το σπίτι της, δεν φαντάστηκε καν ότι είχαν έρθει για εκείνη. Κατέβηκε ανυποψίαστη να πάει μια βόλτα με αυτοκίνητο, όπως της είχε πει η νεράιδα της. Όταν κατάλαβε πως οι αστυνομικές μηχανές ήταν εκεί για να τη συνοδεύσουν σε αυτή τη βόλτα, δεν πίστευε στα μάτια της. Κι ακόμα δεν είχε δει τίποτα…

Η άτυπη πομπή έφτασε στον προορισμό της και η Α. ήταν πιο ενθουσιασμένη από ποτέ, συνειδητοποιώντας πως θα είχε την ευκαιρία για μία προσωπική ξενάγηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Την υποδέχθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., την ξενάγησαν στο χώρο και μαζί με τη Διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της μίλησαν για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Στο τέλος της περιήγησης, της έδωσαν πολλά δώρα και της ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Στη συνέχεια, γύρισαν στο σπίτι, όπου το ξωτικό, που ήταν και τεχνικός υπολογιστών, βοήθησε την Α. να στήσουν και να σετάρουν τον υπολογιστή της. Χαρούμενη με όλα τα περιφερειακά που της είχαν φέρει οι νεράιδες, ξεχώρισε την τιμονιέρα που θα τη βοηθούσε στις καταδιώξεις στο αγαπημένο της παιχνίδι (GTA). Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο της φαγητό η πίτσα, από μια τέτοια μοναδική μέρα. Ακολούθησε το σβήσιμο της τούρτας, όπου αναφώνησαν όλοι μαζί «Α. η ευχή σου πραγματοποιήθηκε!».

Και ήταν αλήθεια. Η Α. είχε ήδη λάβει τις μαγικές ιδιότητες της δύναμης της ευχής.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τους ανθρώπους της για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ευχή της Α.!

θερμά την PRA Health Sciences για τη δωρεά που αφιέρωσαν στην ευχή της Α. 

τους εθελοντές μας: Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Route U Now, Bitdefender, ζαχαροπλαστείο Passarella, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)