Ένας δεινός gamer, όπως ο Α., δεν θα μπορούσε να μην έχει τον δικό του υπολογιστή gaming και μάλιστα, τελευταίας τεχνολογίας. Ο Α., λόγω της κατάστασης της υγείας του, περνάει πολλές ώρες στο σπίτι. Η ευχή του, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη, από το να αποκτήσει έναν ολοκαίνουργιο υπολογιστή gaming, ώστε να μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Ήξερε εξαρχής πως η υγεία του πιθανόν δεν θα του επέτρεπε να ζήσει μία εμπειρία υπερπαραγωγής, αλλά δεν τον πείραζε καθόλου. Αρκεί να αποκτούσε τον υπολογιστή του και θα ήταν πολύ χαρούμενος, μας είπε. Για τις νεράιδες όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Έτσι, με την πολύτιμη συμβολή των γιατρών του και της μανούλας, το σενάριο ετοιμάστηκε! Το έναυσμα έδωσαν η αγάπη του για τη γαστρονομία και τη μαγειρική.

Έτσι, μία ήσυχη γωνιά σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στολίστηκε και γέμισε κουτιά. Η νεράιδα φρόντισε να ομορφύνει τον χώρο, με μπαλόνια και αστεράκια, ενώ περίμενε να υποδεχτεί τον Α., ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι η ευχή του θα εκπληρωνόταν. Και σίγουρα δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι θα ερχόταν από την πόλη στην οποία μένει ο κολλητός του φίλος, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί!

Με το πρόσχημα, λοιπόν, ότι θα πήγαιναν μία βόλτα, η μαμά του πήρε τον Α. και τον αδερφό του και ξεκίνησαν. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο, όπου τους περιμέναμε, ο Α. δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Έτρεξε αμέσως στον αγαπημένο του φίλο κι άρχισε να ανοίγει με λαχτάρα τα κουτιά! Ο υπολογιστής άρχισε να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά και το πρόσωπό του είχε φωτιστεί ολόκληρο.

Και οι εκπλήξεις δεν είχαν καν αρχίσει. Ένα βίντεο από τον αγαπημένο του παίκτη, τον Κώστα Σλούκα τον άφησε στην κυριολεξία άφωνο. Κι όταν άνοιξε και το πακέτο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας μπάσκετ, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, τρελάθηκε! Έλεγε στη μαμά του ότι είναι σχεδόν αδύνατον να αποκτήσεις κάτι τέτοιο και το προσωπάκι του έλαμπε στην κυριολεξία από χαρά!

Ως επίδοξος σεφ, όμως, η ευχή του δεν μπορούσε να τελειώσει εκεί. Ένα όμορφο εστιατόριο τον περίμενε, με ένα υπέροχο γεύμα και τη δυνατότητα να μιλήσει με τον σεφ και να του αποκαλύψει μυστικά του επαγγέλματος. Πριν φύγουν, οι ιδιοκτήτες χάρισαν από μία μαγειρική ποδιά στο κάθε παιδί, με το όνομά του, καθώς και έναν μαγειρικό σκούφο στον Α.

Μόλις γύρισαν στο σπίτι, έστησε αμέσως τον υπολογιστή. Ο κόσμος του gaming τον περίμενε! Αν και ως έφηβος δεν είναι πολύ εκδηλωτικός, δεν μας έμεινε η παραμικρή αμφιβολία ότι ο σκοπός μας είχε επιτευχθεί: είχαμε οργανώσει μία πραγματικά αξέχαστη μέρα για τον Α. και καταφέραμε να του δώσουμε τη χαρά και τη δύναμη που τόσο χρειάζεται!

θερμά την εταιρία Intrum για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κορίνα Τρικκαλιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Secretlab, Bitdefender Greece, Aya Hotel, Εστιατόριο Γαλλία, Ntinos Patisserie, Fotomania, Gousios Photography, Olympiakos BC

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!