Συνήθως στο μυαλό μας η λέξη «έφηβος» είναι συνώνυμο της ανεμελιάς, της (αντί)δρασης, της εξωστρέφειας, της εξερεύνησης. Υπάρχει, ωστόσο, και μια άλλη όψη της εφηβείας. Αυτή της διαρκούς μάχης με την ασθένεια, του φόβου, του περιορισμού, της ανασφάλειας. Αυτή που σε ωριμάζει κάπως βιαστικά.

Ένα ώριμο πανέμορφο κορίτσι που δίνει το δικό της αγώνα, είδαμε στο πρόσωπο της Α. Μετρημένη, γλυκιά και συνειδητοποιημένη πως η ζωή της στο πέρασμα του χρόνου θα έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Για αυτό και η απόφαση για την ευχή της ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αυξημένο χρόνο που θα περνά στο εξής στο σπίτι. Ήθελε ο χώρος της να ξεφύγει από το πιο κοριτσίστικο και να συμβαδίσει με τις προτιμήσεις των 16 χρόνων της.

Χάζευε διαρκώς τα μοντέρνα εφηβικά δωμάτια του Pinterest και ονειρευόταν τη στιγμή που το δικό της θα έπαιρνε μια τόσο φρέσκια όψη: με λιτούς λευκούς τοίχους, νέα έπιπλα, μπουντουάρ και μεταλλικά πλέγματα για βάλει το στίγμα της με φωτογραφίες της επιλογής της. Έναν χώρο που θα την εμπνέει και θα την χαλαρώνει όσο παραμένει στο σπίτι. Έναν χώρο που θα τον γεμίσει πάνω από όλα με τα γέλια και τις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους της φίλους.

Βάλαμε τα δυνατά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της νεαρής μας και η αντίδρασή της μας πλημμύρισε χαρά και ανακούφιση! Αγάπησε κάθε λεπτομέρεια, κι όταν ήρθε η στιγμή να καταγράψει τι της άρεσε πιο πολύ και να βαθμολογήσει τις νεράιδες της, τα συμπεριέλαβε όλα! Το αναπαυτικό της κρεβάτι, τα χρώματα, το γραφείο της… όλα όπως τα φαντάστηκε κι ίσως ακόμη πιο όμορφα!

Στο πλευρό της κάθε στιγμή, η υπέροχη οικογένειά της, συγκινημένη που μετά από τόσες δυσκολίες, είδε το χαμόγελο να ζωγραφίζεται ξανά στο πρόσωπό της. Με βλέμμα να ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη, ευχαρίστησαν τις νεράιδες με την προτροπή να μη σταματήσουν ποτέ να είναι δίπλα σε όποιο παιδί έχει ανάγκη να ελπίσει ξανά.

θερμά την εταιρεία Cook Shop για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Φανή Αγορογιάννη, Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: CLICK4SHOP, Elite Strom, Home Accessories, Vitex, Γιώργος Νατσιούλης, Επαγγελματικοί Χρωματισμοί Ευδοξία Νίσσου-Μανώλα, ΚΙΦΑ Μεταφορική Ελλάδος Α.Ε., Τεχνική Μηχανική – Τζιουβάρας Διονύσης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!