Ο Α. είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, που έχει πάρει πολλά ερεθίσματα από την οικογένειά του και έχει διευρύνει πολύ τους ορίζοντές του. Είναι ένα παιδί με αρκετά ενδιαφέροντα κι έτσι δυσκολεύτηκε αρκετά να καταλήξει στην ευχή του. Τελικά, αποφάσισε να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία στο εξωτερικό, όμως δυστυχώς συνέπεσε με την περίοδο της καραντίνας κι έτσι χρειάστηκε να περιμένει αρκετά. Σε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής, οι νεράιδες φρόντισαν να του κάνουν διάφορες εκπλήξεις, όπως η διαδικτυακή συζήτηση με έναν γνωστό ζωγράφο, καθώς ο Α. ασχολείται θερμά με τη ζωγραφική.

Ο καιρός περνούσε και όταν επιτέλους άρχισαν ξανά τα ταξίδια, ο Α. αποφάσισε ότι προτιμούσε να αλλάξει την ευχή του. Μετά από αρκετή σκέψη και επειδή αγαπάει πολύ να ταξιδεύει, να εξερευνάει νέα μέρη και να βλέπει μαγευτικά τοπία, αποφάσισε πως αυτό που επιθυμούσε τελικά, περισσότερο από καθετί, ήταν να δει το Βόρειο Σέλας. Εάν σε αυτό το ταξίδι μπορούσε να είναι μαζί με την αγαπημένη του αδερφή, που ζει μακριά και του λείπει, τότε για εκείνον θα ήταν ονειρεμένο!

Τα λόγια του ίδιου, όταν επέστρεψε, είναι η καλύτερη αφήγηση αυτού που έζησε:

«Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που μου δώσατε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσω ένα απίστευτο ταξίδι, που ήταν στόχος ζωής, να ανέβω και να δω το βόρειο Σέλας από κοντά! Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που μπορώ να πω ότι ολοκληρώνω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, του νοσοκομείου, με μια τέτοια τελευταία ανάμνηση, καθώς αυτό θα μείνει! Όπως, επίσης, ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να καλύψω τον χρόνο, που έχασα, λόγο απόστασης, με την αδερφή μου, και να έρθουμε πιο κοντά! Οπότε, με βοηθήσατε να εκπληρώσω δύο ευχές! Εύχομαι να μπορείτε αντίστοιχα να συνεχίζετε να εκπληρώνετε κι άλλες ευχές παιδιών και να μοιράζετε χαμόγελα παντού! Σας ευχαριστώ παρά πολύ!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX