Ο Α. μπορεί να είναι μονάχα τεσσάρων, όμως το θάρρος, η κοινωνικότητα και η ευστροφία του, μπορούν να καθηλώσουν όποιον τον γνωρίζει, όπως ακριβώς συνέβη με τις νεράιδές του! Ο Α. είναι η πηγή της ζωής, γεμάτος όρεξη για παιχνίδι.

Ο Α. ήταν άμεσος και αποφασιστικός, όταν μίλησε στις νεράιδες για την ευχή του. Τους εκμυστηρεύτηκε πως μονάχα ένα πράγμα θα τον έκανε ευτυχισμένο: ένα δωμάτιο με τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα, τον Captain America. Οι νεράιδες του μικρού μας δεν δίστασαν λεπτό να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να χαρίσουν τόσο στον Α. όσο και τον αδερφό του – έναν κόσμο σούπερ ηρώων!

Δεν πέρασε πολύς καιρός και μια μέρα, τα δύο αδέρφια μπήκαν στο δωμάτιο τους και αντίκρισαν έναν χώρο βγαλμένο από ταινία δράσης! Ο αγαπημένος ήρωας του Α. διακοσμούσε τον ένα τοίχο του δωματίου του, ενώ αμέτρητα παιχνίδια βρίσκονταν έτοιμα για ξετύλιγμα για τον μικρό μας και τον αδερφό του. Η μέρα εκείνη έφερε αμέτρητη χαρά και στους δύο και ιδιαίτερα στον Α. ο οποίος ποτέ δεν περίμενε ένα δωμάτιο ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί!

«Τα παιδιά κοιμήθηκαν σαν πουλάκια και το πρωί σηκώθηκαν με τα μεγαλύτερα χαμόγελα, δεν τα έχω δει ξανά έτσι! Δεν βγαίνουν από το δωμάτιο!», μας είπε η μητέρα τους και είναι βέβαιο πως τόσο ο Α. όσο και ο αδερφός του θα αργούσαν να σταματήσουν το παιχνίδι σε αυτό τον νέο χώρο, ο οποίος πλέον δεν ήταν γεμάτος μόνο με τον αγαπημένο ήρωα του μικρού μας, αλλά και με αμέτρητα χαμόγελα.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ειρήνη Τσομάκου, Nατάσσα Σιφάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Elite Strom, Vitex , Home passion, Fio, SM Babyshop, Sticky, Jamjar Oxygen, Ozon, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!