Χιονισμένα ξύλινα σπιτάκια, λαμπιόνια που ακτινοβολούσαν την πιο μαγική εποχή του χρόνου, ξωτικά που έφτιαχναν μανιωδώς όλα τα δώρα για να μην ξεχάσουν ούτε ένα παιδί ήταν μερικά από αυτά που αντίκρισε η A.! Όπως όλοι καταλαβαίνετε, η πρωταγωνίστριά μας επισκέφτηκε το χωριό του Άγου Βασίλη, το Ροβανιέμι!

Το ταξίδι της ξεκίνησε με το γράμμα που ήθελε τόσο πολύ να του δώσει αυτοπροσώπως. Έτσι και έγινε! Είδε από κοντά τον Άγιο Βασίλη, του έδωσε το γράμμα της, τον πήρε αγκαλιά και την εντυπωσίασε η μεγάλη του γενειάδα! Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί και αυτά που θα την περίμεναν θα ήταν τόσο μεγάλα που θα της έμεναν αξέχαστα για πάντα! Μια τεράστιά άμαξα από χάσκυ την πήγε βόλτα σε όλο το χωριό, βλέποντας το χιονισμένο τοπίο και ζώντας την απόλυτη εμπειρία! Και επειδή ξέραμε πως η ταχύτητα θα έκανε την μικρή μας πολύ χαρούμενη, η νεράιδα της, της ετοίμασε μια βόλτα με snowmobile!

Και όμως το ταξίδι αυτό δεν θα τελείωνε ακόμα! Στη Φινλανδία δεν θα μπορούσε να λείψει το κυνήγι του Βόρειου Σέλλας. Αυτό το απίστευτο ουράνιο φαινόμενο έδειξε τα μοναδικά του χρώματα και στην μικρή μας A. κάνοντάς της να νιώθει πως βρίσκεται μέσα σε ένα παραμύθι! Μέσω της ευχής της, η A. βίωσε μια απίστευτη περιπέτεια ταξιδεύοντας τόσο μακριά σε έναν τόπο που τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή! Όλα τα δωράκια που πήρε φεύγοντας αλλά κυρίως τα συναισθήματα που βίωσε θα την κάνουν για πάντα να πιστεύει στη δύναμη της ευχής! Στη δύναμη πως τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα! 

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Φρίξος Κοκκόνης

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Nordix

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!