Η Α. είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, που το όνειρό της ήταν να πάει στην Disneyland για να γνωρίσει από κοντά την Minnie Mouse. Λατρεύει τα γλυκά, αλλά και τα τρενάκια και η Disneyland είναι ιδανική, με τις υπέροχες λιχουδιές της και τα περιπετειώδη τρενάκια της. Όμως της αρέσουν πολύ και τα ποταμόπλοια, και στο παραμυθένιο πάρκο θα μπορούσε να μπει σε ένα και να κάνει μία μίνι κρουαζιέρα εκεί!

Η χαρά της και η ανυπομονησία της δεν περιγράφονται! Με την άφιξή της εκεί, δεν έχασε καθόλου χρόνο. Άρχισε αμέσως την περιήγηση. Έπαιξε, γνώρισε τις αγαπημένες τις πριγκίπισσες, γύρισε όλα τα τρενάκια και πέρασε από όλα τα κάστρα. Γνώρισε, φυσικά, και τη λατρεμένη της Minnie. Αλλά η εμπειρία της απογειώθηκε όταν γευμάτισε με τις πριγκίπισσες! Ήταν κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όπως μας είπε η μητέρα της, «ήταν μία μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Ο κόσμος της Disneyland άλλωστε είναι ονειρικός και μαγικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσουμε όμορφα».

Επιστρέφοντας από το υπέροχο ταξίδι της, η Α. έσπευσε να ευχαριστήσει τη νεράιδα της και να της διηγηθεί όλα όσα έζησε. Εικόνες και αναμνήσεις γεμάτες χαρά, γέλιο και ανεμελιά, που δίνουν δύναμη στο κορίτσι μας να συνεχίσει τον αγώνα του.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Sofitel