Ο Α. περνάει πολύ δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, μακριά από τους φίλους του και την οικογένειά του. Οι θεραπείες του είναι δύσκολες και απαιτούν πολλή υπομονή και δύναμη. Δεν χάνει το θάρρος του και προσπαθεί να περάσει όσο πιο ευχάριστα μπορεί τον χρόνο του στο νοσοκομείο. Καθώς είναι μόνος του σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, η μόνη του «διασκέδαση» και παρέα είναι το κινητό της μητέρα του.

Έτσι, λοιπόν, όταν συνάντησε τις νεράιδες, τους είπε πως η δική του ευχή ήταν να έχει ένα δικό του tablet για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια, ειδικά όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η νεράιδά του κίνησε γη και ουρανό, για να εκπληρώσει γρήγορα την ευχή του. Κι ένα πρωί τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ένα ξωτικό, που κρατούσε πολλά δώρα και ένα καλάθι γεμάτο με λιχουδιές. Ο Α. δεν έχασε λεπτό και άρχισε να ανοίγει τα δώρα ένα-ένα. Είχε ανοίξει ήδη αρκετά πακέτα, όμως ακόμα δεν είχε βρει το tablet που είχε ευχηθεί. Ξαφνικά, η νεράιδα εμφάνισε και ένα πιο μεγάλο δώρο. Ο Α. το ξετύλιξε γεμάτος ανυπομονησία, όμως…ήταν ένα μπουφάν! Είδε ένα μήνυμα, που κρυβόταν μέσα στο πακέτο. Το μπουφάν έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη: το tablet, που οι νεράιδες είχαν κρύψει μέσα στο μπουφάν! Αλλά δεν ήταν μόνο του. Είχε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, ώστε να απολαμβάνει τα παιχνίδια και τα βίντεο, που τόσο του αρέσουν. Ο Α. δεν έχασε λεπτό και ξεκίνησε αμέσως να κατεβάζει παιχνίδια!

Ο Α. είναι ένας ήρωας που, παρόλο το μικρό της ηλικίας του, παλεύει με όλη του τη δύναμη για να ξεπεράσει την ασθένειά του και να επιστρέψει στην κανονικότητα της ζωής του. Το tablet θα του προσφέρει την ξεγνοιασιά που τόσο έχει ανάγκη στην καθημερινότητά του.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Τάνια Γεωργουλέτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona