«Η ευχή μου ήταν ακόμη πιο τέλεια από όσο είχα φανταστεί… Ήταν όλα υπέροχα! Αγαπητή μου νεράιδα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που εκπλήρωσες την ευχή μου. Ήταν όλα φανταστικά! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη χαρά που μου δώσατε!», ήταν τα λόγια της Α. στη νεράιδα της, μετά την εκπλήρωση της ευχής της.

Η Α. είναι ένα όμορφο και έξυπνο 7χρονο κορίτσι, με μία πολύ δυναμική προσωπικότητα. Γι’ αυτό και θαυμάζει τη Miraculous Ladybug και όσα εκείνη καταφέρνει. Ευχήθηκε, λοιπόν, να αποκτήσει ένα δωμάτιο με την αγαπημένη της ηρωίδα, τη Miraculous Ladybug.

Είχε ένα δωμάτιο που ήθελε να το αλλάξει εντελώς και λαχταρούσε έναν δικό της χώρο, που θα μπορεί να καλεί τις φίλες της, αλλά κυρίως για να μπορεί να απομονώνεται και να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες, να ζωγραφίζει και να δοκιμάζει τις δικές της σούπερ δυνάμεις. Αυτό που ονειρευόταν ήταν ένα πανέμορφο δωμάτιο με παραμυθένιο κρεβάτι, γραφείο με πολλά είδη ζωγραφικής, λούτρινα ζωάκια, τη Ladybug στον τοίχο, χρώματα του ουράνιου τόξου και φωτάκια.

Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους και ξεκίνησε η μεταμόρφωση του χώρου. Αφού ολοκληρώθηκε, σειρά είχαν τα «αποκαλυπτήρια». Η Α. έκλεισε τα μάτια της και κατευθύνθηκε στην πόρτα. Όταν τα άνοιξε, έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευε πως αυτό το δωμάτιο, γεμάτο με τη Miraculous Ladybug, είναι το δικό της! Κατενθουσιασμένη, άρχισε να ανοίγει τα δώρα της, να παίζει με τα παιχνίδια και τη σκηνή, που της είχαν στήσει τα ξωτικά, και δεν περίμενε με τίποτα την αστεροτούρτα που της είχαμε ετοιμάσει. Η μητέρα της, συγκινημένη, μας έλεγε ότι δεν είχε ξαναδεί το παιδί της τόσο ενθουσιασμένο και εντυπωσιασμένο.

Η Α. μας έλεγε συνέχεια πόσο χαρούμενη ήταν, έκανε χορευτικά και αγκάλιαζε τις νεράιδες. Αυτές οι αγκαλιές ήταν και η καλύτερη ανταμοιβή μας. Και μπορεί η Ladybug να είναι η αγαπημένη ηρωίδα της Α., για εμάς όμως εκείνη είναι η ηρωίδα μας!

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Σταυρούλα Σεϊμένη, Ιωάννα Συκιανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΙΚΕΑ, VEIS, MAX CARPET, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, VITEX,  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ PASSARELLA, ETOY.GR, STICKY, FOXSHOP.GR, MYIKONA, ACCESSORIE.GR, HOME CORNER

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS