«Εύχομαι να πάω στην Disneyland»,  αυτό επαναλάμβανε ξανά και ξανά ο μικρός Α. Κι ας ήξερε πως θα έπρεπε να περιμένει. Εκείνος απτόητος.
«Εύχομαι να πάω στην Disneyland» επέμενε ο μικρός μας ήρωας υπομονετικά χωρίς να παραιτηθεί ούτε στιγμή από την ευχή του.

Είχε ακούσει τόσα πολλά για τη μαγευτική Disneyland. Ένα μέρος που δεν είχε δει αλλά φανταζόταν με όλη τη δύναμη της ψυχής του. Για τον Α ήταν ένα μέρος όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ένα μέρος όπου θα έχει πολλά γλυκά, παιχνίδια, σινεμά  και βεβαίως  τους αγαπημένους του super ήρωες της Marvel, τον Hulk και τον Spider-man.

Ο Α. δεν σταμάτησε να ονειρεύεται και περίμενε με υπομονή. Ώσπου ως δια μαγείας ήρθε εκείνη η ξεχωριστή στιγμή. Οι νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A-Wish είχαν πλέον τα μαγικά συστατικά για οργανώσουν και να εκπληρώσουν την πολυπόθητη ευχή του. Νεράιδες και ξωτικά σήκωσαν τα μανίκια τους και δούλευαν ολημερίς και ολονυχτίς για να χαρίσουν στον μικρό μας ήρωα ένα ταξίδι που θα του έμενε αξέχαστο!

Επιτέλους η ώρα είχε έρθει! Η Disneyland ήταν προ των πυλών! Στα τέλη του Οκτωβρίου ο μικρός μας  ξεκίνησε για ένα ταξίδι στο όνειρο. Στο δικό του όνειρο.  

Υπάρχουν φορές που τα συναισθήματα ξεπερνούν τις λέξεις. Έτσι κι εδώ. Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το φως που εξέπεμπε το πρόσωπο του Α. με το που πάτησε το πόδι του στην Disneyland.  Σε κάθε του βήμα  ανακάλυπτε κάτι καινούριο που τον μάγευε: παρελάσεις με πρωταγωνιστές όλους τους αγαπημένους του ήρωες , πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό και σκορπάνε παντού χρώματα. Λάτρεψε τα τρενάκια του πάρκου και δεν σταμάτησε να ανεβοκατεβαίνει λεπτό. Όσο πιο ψηλό και απότομο ήτανε το παιχνίδι τόσο μεγαλύτερο χαμόγελο σχηματιζόταν στο προσωπάκι του.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί ! Οι νεράιδες είχαν ετοιμάσει μια αξέχαστη εκδρομή στην Πόλη του Φωτός. Βόλτες στα ονειρεμένα στενά της πόλης, πρωτόγνωρες γεύσεις και μυρωδιές, εξερεύνηση των πιο γνωστών αξιοθέατων της πόλης,  αλλά και μια μοναδική ξενάγηση στον θρυλικό πύργο του Eiffel ήτανε μερικές από τις εικόνες που χαράχτηκαν  για πάντα στο μυαλό του μικρού μας!

Οι μέρες κύλισαν σαν νερό. Η ώρα της επιστροφής είχε φτάσει. Όμως αυτό δεν στεναχώρησε τον ήρωα του παραμυθιού μας. Η πιο βαθιά του επιθυμία είχε εκπληρωθεί και ήξερε πολύ καλά ότι οι νεράιδες θα φρόντιζαν να κάνουν κι άλλα παιδιά να νιώσουν όπως ένιωσε ο ίδιος καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού του!

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!