Η αγάπη του Α. για την Disney και τους υπερήρωες είναι μεγάλη, οπότε ήξερε από την αρχή τι ευχή θα ζητούσε από τις νεράιδες. Βαθύτερη επιθυμία του ήταν να συναντήσει από κοντά αυτό το κάστρο που βλέπει στις ταινίες και φυσικά τους αγαπημένους του ήρωες. «Εύχομαι να πάω σ’ αυτό το κάστρο, να παίξω και να δω τους ήρωες», ήταν ακριβώς τα λόγια του, με νάζι και τεράστιο χαμόγελο. Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στον Spiderman, τον Hulk και τον Captain America, ήθελε πολύ να τους συναντήσει από κοντά. Αλλά και τους ήρωες του Toy Story, του Peter Pan, του Lion King ακόμα και του Frozen, που το βλέπει με την αδερφή του. Και το μοναδικό μέρος που θα μπορούσε να τους γνωρίσει είναι η Disneyland. Ήθελε να ζήσει ένα αληθινό παραμύθι και τι καλύτερο από τη μαγική χώρα των πιο ασυνήθιστων πλασμάτων;

Το ταξίδι της ευχής του ξεκίνησε μέσα στην πανδημία, οπότε ο φίλος μας έπρεπε να περιμένει. Οπλισμένος με υπομονή, περίμενε καρτερικά τη μεγάλη στιγμή που θα συναντούσε τους ήρωές του. Άλλωστε, η ασθένεια του είχε μάθει να κάνει υπομονή. Και οι νεράιδες φρόντιζαν να του ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις και να συναντιούνται διαδικτυακά μαζί του.

Και έφτασε η μεγάλη στιγμή για το ταξίδι στη Γαλλία! Οι επόμενες ημέρες ήταν μαγικές! Με το τρενάκι του Peter Pan περιηγήθηκε στη Χώρα του Ποτέ, έζησε αξέχαστες στιγμές στα παιχνίδια και τα τρενάκια, είδε όλους τους ήρωες της Disney και φυσικά συνάντησε από κοντά τους πολυαγαπημένους του ήρωες της Marvel. Η δύναμη, βέβαια, του Hulk υστερεί μπροστά στη δύναμη του Α., που μάχεται την ασθένειά του με περισσότερο σθένος και κουράγιο από ότι όλοι οι κινηματογραφικοί ήρωες μαζί. Κι όλοι εμείς, νεράιδες και ξωτικά, του στέλνουμε την αγάπη μας και του ευχόμαστε αυτή η δύναμη και το χαμόγελό του να είναι πάντα η ασπίδα του.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox