Γαλάζια νερά, όμορφα τοπία, αξιοθέατα… Οι εικόνες αυτές ζούσαν μέσα στο μυαλό του Α. και του κρατούσαν συντροφιά στις θεραπείες του. Κρατούσαν ζωντανή την προσμονή και την ελπίδα του ότι θα ερχόταν η ώρα που κάθε δυσκολία θα έμοιαζε μια μακρινή ανάμνηση. Αναλογιζόταν το εάν θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα όμορφο νησί αυτό το καλοκαίρι. Μαθαίνοντας, λοιπόν, για τις νεράιδες, δεν αμφέβαλε στιγμή για την ευχή του: ένα ταξίδι! Σκεφτόταν έντονα ποιο νησί είναι τόσο ξεχωριστό, ώστε να τον κάνει να αφήσει πίσω του τις δύσκολες μέρες. Και νικήτρια ανακηρύχθηκε η Κρήτη!

Έτσι κι έγινε! Το ταξίδι οργανώθηκε με κάθε λεπτομέρεια και με πολλή αγάπη από τις νεράιδες, που φρόντισαν να εξασφαλίσουν τα καλύτερα για τον μικρό μας ήρωα και την οικογένειά του! Αφού έστειλαν διάφορα βιντεάκια και πληροφορίες για τα πιο γνωστά μέρη του νησιού, επέλεξαν όλοι μαζί το ιδανικό για εκείνον σημείο διαμονής.

Και ήρθε η πολυπόθητη ημέρα της αναχώρησης! Το ταξίδι ξεκίνησε με εκπλήξεις, καθώς ένας μυστηριώδης φάκελος από τις νεράιδες, παραδόθηκε στο πλήρωμα του αεροπλάνου και πολύ σύντομα ο μικρός βρισκόταν στο πιλοτήριο, μαζί με τους πιλότους!

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε και ένα πολυτελές βαν περίμενε την οικογένεια για να τους μεταφέρει στο ονειρεμένο ξενοδοχείο όπου και θα έμεναν. Όταν έφτασαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους: πισίνες, νεροτσουλήθρες, μία πανέμορφη παραλία και πολυτελή δωμάτια με θέα στη θάλασσα!

Απόλαυσε μπάνια και παιχνίδι, δοκίμασε ένα σωρό παραδοσιακά (και όχι μόνο φαγητά) και λιχουδιές, περιηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού και γνώρισε τον μαγικό θαλάσσιο κόσμο μέσα από την επίσκεψη στο Ενυδρείο.

Ο Α. γέμισε εικόνες που θα τον συντροφεύουν για πολύ καιρό!

θερμά τα Mitsis Hotels για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Mitsis Laguna Resort & Spa, Autocandia, Cretaquarium, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!