Ο Βαγγέλης θαυμάζει τους αστυνομικούς! Γοητεύεται από την εξουσία και τη δύναμή τους. Μα κυρίως, γοητεύεται από την ικανότητά τους να «πιάνουν» τους κακούς και τους κλέφτες. Η ευχή του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να γίνει αστυνομικός! Ένας αστυνομικός που θα βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος. Με τον αυθορμητισμό και την ορμητικότητα που τον διακατέχει μοιράστηκε την πιο βαθιά του επιθυμία με τη νεράιδά του και αυτή έκανε τα πάντα, ώστε το όνειρο του να γίνει πραγματικότητα.

Έτσι, μια ηλιόλουστη ημέρα έλαβε μια απρόσμενη πρόσκληση από την Αστυνομική Ακαδημία. Μία πρόσκληση που θα τον οδηγούσε όλο και πιο κοντά στο όνειρό του! Τι καλύτερο από μία ημέρα εκπαίδευσης νέων αστυνομικών για τον εκκολαπτόμενο αστυνομικό μας;

Η ημέρα ξεκίνησε με την ξενάγηση του στον χώρο εκπαίδευσης των νεοσύλλεκτων αστυνομικών. Για αρχή, έλαβε όλη τη χρήσιμη και βασική εκπαίδευση που απαιτείται για να είναι έτοιμος για τη σύλληψη όλων των κακοποιών που θα βρεθούν στον δρόμο του. Έπειτα, ξεκίνησε για την πρώτη περιπολία με τους νέους συναδέλφους του. Κατά τη διάρκεια της περιπολίας μία ληστεία τραπέζης έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του και η ομάδα του έπρεπε να κάνει την πρώτη της καταδίωξη ληστών!

Ευτυχώς που ο ίδιος είχε παρακολουθήσει την εκπαίδευση με μεγάλη προσοχή και προσήλωση! Παρά το νεαρό της ηλικίας του και την έλλειψη πείρας, ο Βαγγέλης κατάφερε να κατευθύνει σωστά τους συναδέλφους του, κατορθώνοντας να συλληφθεί μέχρι και ο τελευταίος ληστής! Ήταν τόσο σημαντική η συνεισφορά του που στο τέλος όλοι ομόφωνα συμφώνησαν ότι χωρίς εκείνον δε θα τα είχαν καταφέρει τόσο καλά και αποτελεσματικά.

Τόσο η οικογένεια του όσο και ο ίδιος έδειχναν απίστευτα χαρούμενοι και αρκετά συγκινημένοι. Στην ερώτηση της νεράιδας αν πέρασε όμορφα απάντησε πως ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχε σκεφτεί, αν και δεν περίμενε πως θα έπαιρνε μέρος σε καταδίωξη!!

θερμά το lala Louza Beach Bar για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Δήμητρα Γκιτάκου, Παναγιώτα Φιλιππίδη, Παναγιώτης Νεοφύτου, Χάρης Πατούνης, Λένια Αντωνιάδη

τους χορηγούς σε είδος: NAK Shoes,Ελληνική Αστυνομία, Κωβαίος, Ζαχαροπλαστείο Αθηνά Βλάχου, Coco-Mat hotel Nafsika,

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!