Ο μικρός μας Βαγγέλης έχει μια μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα, αλλά αδυναμία του είναι τα φορτηγά και τα αγροτικά οχήματα! Στην καθημερινότητά του έπαιζε ώρες ατελείωτες, προσπαθώντας να δημιουργήσει το πιο μεγάλο ράλι αυτοκινήτων! Όταν έμαθε για τη δυνατότητα που είχε να εκπληρώσουν οι νεράιδες  μία και μοναδική ευχή, ο Βαγγέλης αμέσως σκέφτηκε να αποκτήσει ένα καινούργιο δωμάτιο. Έναν χώρο, που θα αποτελούσε μέρος διασκέδασης και παιχνιδιού!

Μέχρι πρότινος, μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με την αδελφή του. Είναι πολύ αγαπημένοι, ωστόσο περνώντας ο καιρός και έχοντας ο καθένας τους διαφορετικά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις, οι γονείς τους παραχώρησαν την κρεβατοκάμαρά τους ώστε ο μικρός τους μαχητής να έχει το δικό του «κάστρο»! Κατά τη διάρκεια των θεραπειών του, είχε μεγάλο ενθουσιασμό και αγωνία για το νέο του δωμάτιο και ρωτούσε διαρκώς τις νεράιδες πότε θα είναι έτοιμο. Τους μιλούσε για τα χρώματα, για τα έπιπλα που ήθελε και το ατέλειωτο παιχνίδι που θα κατέστρωνε με τους φίλους του.

Αυτό που ο Βαγγέλης δεν φανταζόταν, ήταν το πώς θα κατάφερναν οι νεράιδες να εντάξουν με ευφάνταστους τρόπους το αγαπημένο του θέμα. Δεν ήξερε πως ό,τι κι αν βάλει στο μυαλό του ένα παιδί, εκείνες μπορούν να το αντιληφθούν, σαν να το βλέπουν μέσα από τα δικά του μάτια.

Και κάπως έτσι, σε μία περίοδο δύσκολη, που ήταν συνυφασμένη με το νοσοκομείο και με τον Βαγγέλη μας μακριά από το σπίτι, ανάμεσα σε άλλα παιδιά που έδιναν το δικό τους αγώνα… ξαφνικά όλα άλλαξαν! Η περίοδος αυτή είναι πλέον συνδεδεμένη με τις ευχές που εκπληρώνονται. Με νεράιδες και ξωτικά. Με το φωτισμένο και γελαστό πρόσωπό του, που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη της οικογένειάς του. Πάντα θα αναπολούν τις μοναδικές στιγμές που έζησαν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο, τα ματάκια του άστραψαν και δεν σταμάτησε να κοιτά γύρω του! Χάζευε την ταπετσαρία με τα χρωματιστά οχήματα, τα φωτιστικά του δωματίου που είχαν σχήματα νταλίκας, τρακτέρ και εκσκαφέα, και το δρόμο που ορθωνόταν στον τοίχο με κανονικά αυτοκινητάκια να χαράσσουν πορεία! Όλα ήταν όπως τα είχε ονειρευτεί! Είχε πλέον το δικό του δωμάτιο! Έναν δικό του χώρο, που ποτέ μέχρι τότε δεν είχε και που θα άλλαζε για πάντα την καθημερινότητά του. Ο λόγος να πιστέψει ότι όλα είναι δυνατά!

θερμά τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πολυξένη Σιανά, Κατερίνα Αγαπίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Delicieux Café-Patisserie, Elite Strom,Gift & Design, MyIkona, Tsalis Μεταφορική, Vitex, WoodSeason, Τεχνικό Γραφείο Διαμάντης Κ. Λεωνίδας, Χάρης Σιάμπαλος Photography – Videography

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΚΕΝΤΙΑ Home Linen

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!