Η εκπλήρωση της ευχής βοήθησε τον Βασίλη και την οικογένειά του να ξεχάσουν τις δυσκολίες, το άγχος και τις ανησυχίες της καθημερινότητας, και να απολαύσουν στιγμές χαράς και ανεμελιάς.

Το όνειρο του Βασίλη ήταν να επισκεφθεί τη Ρώμη. Τον μάγευε η ιστορία της και ήθελε πολύ να δει από κοντά το Κολοσσαίο και την περίφημη Fontana di Trevi, αλλά και να γευτεί γνήσιες ιταλικές συνταγές, μια και η συγκεκριμένη κουζίνα είναι η αγαπημένη του.

Η νεράιδα, μόλις έμαθε την ευχή του Βασίλη, πήρε το μαγικό της ραβδί και ετοίμασε ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ο Βασίλης ανυπομονούσε και, όταν τελικά έφτασε, ξεκίνησε αμέσως την εξερεύνηση!

Περπάτησαν στους δρόμους με τα ατελείωτα μαγαζιά, καφέ και τρατορίες, φωτογραφήθηκαν στις όμορφες πλατείες και φυσικά επισκέφθηκαν όλα τα δημοφιλή αξιοθέατα: τη Fontana di Trevi, το Κολοσσαίο, τη Villa Borghese και το Βατικανό. Έμαθε ακόμη περισσότερα για τη ρωμαϊκή ιστορία, που ανέκαθεν έβρισκε ενδιαφέρουσα.

Όσο για το φαγητό; Γεύτηκε αμέτρητες ιταλικές λιχουδιές! Λαχταριστές μακαρονάδες, αυθεντικές πίτσες και το μοναδικό ιταλικό παγωτό! Ο Βασίλης έζησε μία μοναδική εμπειρία, που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox