«Αγαπημένη μου νεράιδα, εκπλήρωσες την ευχή μου για ένα άνετο αμαξίδιο, που θα με βοηθήσει να γνωρίσω τον κόσμο καλύτερα και να μην φοβάμαι … σε ευχαριστώ παρά πολύ! Σ’ αγαπώ πολύ

Αυτά θα ήταν τα λόγια του Βασίλη, αν είχε τη δυνατότητα να μας μιλήσει. Έτσι μας έγραψε η μητέρα του, που φυσικά έχει τον δικό της κώδικα επικοινωνίας μαζί του και γνωρίζει πολύ καλά όσα θέλει να πει. Κι αυτή ήταν στην ουσία η ευχή του Βασίλη: να μπορεί να κάθεται αναπαυτικά και να μη φοβάται ότι θα πέσει. Ένα ειδικό κάθισμα είναι αυτό που θα του χαρίσει την άνεση και την ασφάλεια, που έχει ανάγκη.

Ο Βασίλης είναι ένα γλυκό παιδί με ένα χαμόγελο, που χαρίζει απλόχερα σε όλους όσους έρχονται κοντά του! Αγαπά τα χρώματα, τα λούτρινα παιχνίδια, μα πιο πολύ από όλα, τρελαίνεται να παίζει με τον μικρότερο αδερφό του με την μπάλα. Όταν περνά χρόνο μαζί του, είναι για εκείνον η καλύτερη ώρα!

Μία όμορφη μέρα για τον Βασίλη και την οικογένειά του οργάνωσαν οι νεράιδες, γεμάτη δώρα, εκπλήξεις και καλό φαγητό. Παρέα με μία γλυκιά νεράιδα, πέρασαν όλοι μαζί χρόνο με τον Βασίλη, καμαρώνοντάς τον στο ειδικό του κάθισμα και απόλαυσαν ένα πεντανόστιμο γεύμα. Τόσο ο Βασίλης, όσο και ο αδερφός του, ενθουσιάστηκαν με τα δώρα τους και το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη τους.

Ο Βασίλης, μάλιστα, μας φύλαξε τη μεγαλύτερη έκπληξη για το τέλος. Η πιο χαρακτηριστική κίνηση, που κάνει για να εκδηλώσει την αγάπη του, είναι όταν ακουμπά το πρόσωπό του στο μέτωπο ενός άλλου ανθρώπου. Στο τέλος της ημέρας, όταν τον αγκάλιασε η νεράιδα, εκείνος ακούμπησε το μέτωπό του πάνω της!

 θερμά την Έλενα Παπαρίζου, τη MINOS EMI και τη Lamda Development για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μαρία Μπρούζγου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MYIKONA , CRAFTBOX , ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ