Οι δυσκολίες πάντα μοιάζουν πιο υποφερτές, όταν «τις μοιράζεσαι». Κι ο Βασίλης μας είναι τυχερός που είχε στήριγμα τον μεγαλύτερο αδελφό του από τη στιγμή που διαγνώσθηκε. Τι κι αν πέρασαν μήνες χώρια; Όσο νοσηλευόταν για τις θεραπείες του, πάντα σκέφτονταν τη στιγμή που θα ήταν πάλι μαζί, στο δωμάτιό τους. Μόνο που θα ήταν όλα καλύτερα αν ο χώρος δεν τους θύμιζε το «πριν» και όλο αυτό το διάστημα που ο Παναγιώτης, ο αδελφός του Βασίλη, πέρασε μόνος του στο κοινό τους δωμάτιο, αγωνιώντας για τον αδελφό του και τον αγώνα που έδινε.

Για αυτό και ο Βασίλης, όταν συνάντησε τις νεράιδες, ήταν κατασταλαγμένος. Ο χώρος θα άλλαζε ολοκληρωτικά. Η χαρά της εκπλήρωσης της ευχής θα μοιραζόταν στα δύο, όπως έγινε και με το βάρος της ασθένειας.

Βασικές προϋποθέσεις; Μπλε και κόκκινο, με αντίθεση το λευκό. Έξτρα πινελιά από τις νεράιδες; Αναφορές στη μουσική! Είναι κάτι που ο Βασίλης αγαπά πολύ – μάλιστα, παίζει και σαξόφωνο – και δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Κι επειδή όσο αγαπημένοι κι αν είναι με τον αδελφό του, πάντα χρειαζόμαστε «τον χώρο μας», φρόντισαν ο καθένας τους να έχει τη δική του πλευρά, με διαφορετικό φόντο, μα πιστό στα αγαπημένα τους χρώματα.

Λίγα πράγματα ήθελε να γνωρίζει ο Βασίλης για όσα κατέστρωναν τα νεραϊδοξωτικά. Τους είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και τήρησε την υπόσχεσή του να μην ρίξει κλεφτές ματιές όσο διήρκησαν οι εργασίες. Είχε μεγάλη περιέργεια, αλλά αποζητούσε και την έκπληξη. Αυτό το αίσθημα της προσμονής για κάτι που ξέρεις πως θα είναι ξεχωριστό και λαχταράς καιρό να αποκτήσεις.

Παραμονή των Χριστουγέννων, η νεράιδά του, έκανε πραγματικότητα το όνειρό του. Και η χαρά του δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, καθώς έβλεπε ένα δωμάτιο έτσι ακριβώς όπως το είχε φανταστεί. Από την πρώτη ματιά λάτρεψε τον καινούριο του χώρο. Ένα νέο κεφάλαιο θα γραφόταν για τα δύο αγαπημένα αδέλφια.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σωτήρης Κώτσης, Μαρίζα Λέκκα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Avis, Digital Image Studio, Elite Strom, Max Carpet, Sticky, Vitex, Γιάννης Γκλαβάνος, Μπάφας Fine Pastry, Μπετίνα Ποταμιάνου

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Echo Deco, Joy Trans

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!