Ένας ιδιαίτερος νεαρός, ο Βασίλης, αυθόρμητος και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Ο χαρακτήρας του, τους κέρδισε όλους! Αποκαλύφθηκε ένα παιδί πολύ δυνατό, προσγειωμένο , όπου αντιμετωπίζει το θέμα της ασθένειας του με ιδιαίτερο σθένος και ρεαλισμό! Ξέρει τι θέλει, τι του αρέσει και πώς να το διεκδικεί.

Μεγάλη του αγάπη ο κόσμος του διαστήματος! Ξεκινώντας λοιπόν για την εκπλήρωση της ευχής του, οι νεράιδες φρόντισαν να επιβιβαστεί σε ένα μαύρο βαν και να επισκεφθεί έναν χώρο μαγευτικό, με έναν εντυπωσιακό θόλο, όπου μπόρεσε να μάθει ακόμα περισσότερα για το διάστημα ,αλλά και για τις μαύρες τρύπες που τόσο του αρέσουν. Άκουγε με απόλυτη προσοχή όλα όσα του έλεγαν και παρακολουθούσε εντυπωσιασμένος καθετί καινούριο.

Αφού έκαναν ακόμα μία στάση ώστε να απολαύσει την αγαπημένη του καρμπονάρα, έδειχνε πανέτοιμος και ανυπόμονος για τη συνέχεια. Έφτανε κοντά σε αυτό που ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε και η αγωνία του είχε κορυφωθεί!!! Η χαρά του ήταν τεράστια και η ευτυχία ήταν πραγματικά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, αφού  πλέον ήταν σίγουρος ότι , επιστρέφοντας στο σπίτι, θα τον περίμενε ο πολυπόθητος υπολογιστής.

Φθάνοντας στο σπίτι, όρμησε να ανοίξει τα πακέτα που υπήρχαν παντού, αποκαλύπτοντας ηχεία, ακουστικά ,πληκτρολόγιο ,κάμερα και τόσα άλλα! Όταν  αντίκρισε όμως τη gaming καρέκλα στο χρώμα που ήθελε και τόσο λαχταρούσε, η χαρά του ήταν απερίγραπτη!

Η φράση που συνεχώς επαναλάμβανε και θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας ήταν χαρακτηριστικά  «θα δακρύσω …Δεν γίνεται …Αλήθεια, θα δακρύσω… σας λέω». Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του και έτσι ακριβώς, το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα.

θερμά την Pharmathen για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Παναγιώτης Νεοφύτου, Αριέττα Δημητρίου, Φανή Πολίτη  

τους χορηγούς σε είδος: Πλανητάριο, ROUTE U NOW, Fresh, Ciao Italia, TLC ΟΕ, ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!