Ο Βασίλης είχε ένα μεγάλο όνειρο: να επισκεφθεί το χωριό του συνονόματου Αγίου στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας. Όμως, το ταξίδι καθυστερούσε λόγω των συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία και, εν τέλει θα έπρεπε να περιμένει ακόμη περισσότερο.

Πρακτικός ο μικρός μας, σκέφθηκε ότι η τρίτη σε ιεράρχηση ευχή του θα ήταν η καλύτερη την τρέχουσα περίοδο: να αποκτήσει ένα σετ ντραμς, καθώς θα μπορούσε να τα έχει και να τα απολαμβάνει κάθε μέρα. Με τη συνεργασία της μητέρας του, η οποία είχε παραλάβει μέρες πριν τα ντραμς και τα είχε κρύψει στο υπόγειο μέχρι την κατάλληλη στιγμή, οι νεράιδες τού ετοίμασαν τη μεγάλη έκπληξη.

Καθώς πλησίαζε η μέρα εκπλήρωσης, οι νεράιδες κατάλαβαν ότι υπήρχε μια χρυσή ευκαιρία την οποία δεν έπρεπε να χάσουν με τίποτα. Πλησίαζαν τα γενέθλια του Βασίλη! Η ημέρα των γενεθλίων του λοιπόν ήταν η πιο κατάλληλη για την εκπλήρωση της ευχής: μαζί με τον δάσκαλό του, την οικογένειά του και με όλα τα δώρα από τις νεράιδες, ο μικρός μας έκλεισε τα 11 χρόνια του με τρόπο που θα του μείνει αξέχαστος. Τη μέρα εκείνη «παντρευτήκαν» δύο μεγάλες συγκυρίες, και το αποτέλεσμα φυσικά ήταν διπλά ξεχωριστό!

Η χαρά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους, με τον Βασίλη να πιάνει από την πρώτη στιγμή τις μπαγκέτες και να μπαίνει στο ρυθμό της μουσικής. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει και αποτυπώνει την απύθμενη ενέργεια που έχει μέσα του. Παίζοντας ντραμς είναι πολύ χαρούμενος. Η μητέρα του μας είπε ότι χάρηκε τόσο που δεν έχει σταματήσει να παίζει. «Νιώθω ότι έτσι εκφράζει όλα όσα έχει κρυμμένα μέσα του. Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνατε για τον ήρωα μας», μας είπε συγκινημένη.

Οι νεράιδες του Βασίλη χάρηκαν πολύ και ευχήθηκαν με τη σειρά τους η μουσική, ο ρυθμός και η δημιουργικότητα να είναι πάντα δίπλα στον μικρό φίλο τους!

θερμά την ομάδα εθελοντών Λάρισας και την πρωτοβουλία του Make-A-Wish Cookie για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Φιντιρίκος Δημήτρης, Craft box, Zαχαροπλαστείο Λάκης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!