Ο Βασίλης είναι ένας ντροπαλός νεαρός που του αρέσει το gaming, για αυτό και ευχήθηκε να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή. Με πρόσχημα κάποιες επιπλέον πληροφορίες που χρειαζόταν για την εκπλήρωση της ευχής, η νεράιδα περίμενε τον Βασίλη και τους φίλους του σε έναν όμορφο πολυχώρο δραστηριοτήτων, για να περάσουν μια ξέγνοιαστη μέρα. Οι νεαροί εξασκήθηκαν στο σημάδι με τοξοβολία και σκοποβολή, απόλαυσαν την ταχύτητα με αγώνες καρτ, γέλασαν πολύ κάνοντας zip line και μέτρησαν γκολ παίζοντας ποδόσφαιρο. Αυτό που άρεσε περισσότερο στον Βασίλη και τους αγαπημένους του φίλους ήταν τα παιχνίδια στην άμμο.

Όσο ο Βασίλης αμέριμνος χαιρόταν με τους φίλους του τις δραστηριότητες στον παιδότοπο, αγνοούσε πως στο σπίτι του κάτι μαγικό ετοιμαζόταν. Ένα ξωτικό είχε τρυπώσει στο δωμάτιό του για τις απαραίτητες προετοιμασίες. Συναρμολόγησε το γραφείο και επάνω συνέδεσε τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή, γέμισε τον χώρο μπαλόνια και αυτοκόλλητα και περίμενε υπομονετικά τη στιγμή της έκπληξης. Το πρόγραμμα στον παιδότοπο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μικροί μεγάλοι περάσαμε τέλεια παίζοντας και γελώντας. Στον δρόμο της επιστροφής, η νεράιδα πρότεινε στον Βασίλη να της δείξει πώς θέλει να είναι ο υπολογιστής του και πού φαντάζεται να τον στήσουμε στο δωμάτιό του.

Μόλις μπήκαμε σπίτι, ο Βασίλης πήγε αμέριμνος στο δωμάτιό του, άνοιξε την πόρτα και έμεινε άφωνος.  Ούτε που είχε υποψιαστεί ότι σήμερα θα ήταν η μεγάλη μέρα που θα έπαιρνε τον υπολογιστή. Πέρασε λίγη ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε και να αρχίσει να περιεργάζεται τον gaming υπολογιστή μαζί με τους φίλους του. Η έκπληξη του ήταν τόσο μεγάλη, που είχε χάσει τα λόγια του, ωστόσο τα μάτια και οι εκφράσεις του μαρτυρούσαν τον ενθουσιασμό του. Τα αγόρια έπαιζαν χαρούμενοι με τις ώρες στον υπολογιστή ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές του.

Μια υπέροχη ημέρα έκλεισε γλυκά μόλις εμφανίστηκε η τούρτα. Η οικογένεια και οι φίλοι του, μαζί με τη νεράιδα και το ξωτικό φώναξαν δυνατά «Βασίλη η ευχή σου εκπληρώθηκε!». Ο Βασίλης διασκέδασε με την ψυχή του και όσα είχαμε οργανώσει για εκείνον φάνηκε να του αρέσουν πάρα πολύ. Ο υπολογιστής ήταν ακριβώς αυτός που είχε ευχηθεί και οι εμπειρίες της σημερινής ημέρας θα τον συντροφεύουν σαν μια όμορφη ανάμνηση. Με οδηγό τα λόγια της μαμάς «Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ! Συνεχίστε να δίνετε χαρά στα παιδιά!» ξεκινάμε για την επόμενη εκπλήρωση ευχής.

θερμά τη La Vie En Rose και τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Άλκηστις Δεμπεγιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Παράλλαξη Φωτογραφείο, Secret lab, Μεταφορική Σπουργίτης,  Φώτης Δεμπεγιώτης, Jump2 Graphic Design, Blue Soft,  Ζαχαροπλαστείο Cioccolatto, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: The playground