Ο Βασίλης πέρασε πολλές και δύσκολες καταστάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία. Μέσα από όλα όσα αντιμετώπισε εξ αιτίας της ασθένειάς του έμαθε να μην καταθέτει τα όπλα και να βγαίνει πάντα νικητής! Η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον αγώνα που έδωσε, ήταν να αποκτήσει αυτό που λαχταρούσε όσο τίποτε άλλο.

«Ένα Jeep μεγάλο και επιβλητικό» είπε με αποφασιστικότητα στις νεράιδες ως τη βαθύτερη επιθυμία του για να κάνει πολλές βόλτες και να χαίρεται την κάθε του ημέρα!

Όταν ενημερώθηκε για την επερχόμενη ημερομηνία της εκπλήρωσης της ευχής του, ήταν τέτοια η λαχτάρα του, που άρχισε να μετράει μία – μία τις ημέρες μέχρι την πολυπόθητη στιγμή. Και η μέρα της πραγματοποίησης της ευχής του δεν άργησε καθόλου!

Μόλις είδε το καινούριο του Jeep, έτρεξε κατά πάνω του γεμάτος χαρά, μπήκε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε αμέσως. Ήταν σαν να το οδηγούσε χρόνια, όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το πόσο καλά χειριζόταν το νέο του όχημα! Κατά τη διαδρομή, στο πλαίσιο της οριοθετημένης πορείας που είχε σχεδιαστεί μόνο για εκείνον, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα τον ακολουθούσαν ζητωκραυγάζοντας. Μόλις έφτασε στον τερματισμό, έμεινε άφωνος με όσα τον περίμεναν εκεί. Υπήρχε ένα πανό που έγραφε το όνομά του, μια φανταχτερή κορδέλα τερματισμού και μία υπέροχη τούρτα! Όλα αυτά τον γέμισαν ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό.

Ο μικρός μας δε θέλησε στιγμή να κατέβει από το νέο του απόκτημα. Ακόμα και την ώρα του φαγητού επιθυμούσε να το έχει μαζί του!!

Στο τέλος της ημέρας μετά από ατελείωτες βόλτες με το νέο του Jeep, εξαντλημένος πια, αλλά με την καρδιά του γεμάτη από υπέροχες εκπλήξεις και συγκινήσεις, γεμάτη με καινούριες αναμνήσεις, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του ότι βίωσε το ομορφότερο 24ωρο της ζωής του.

Πλέον ήταν και επίσημα ένας νέος οδηγός, έτοιμος να προσπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρισκόταν στο δρόμο του.

τους εθελοντές μας: Ειρήνη Τριανταφυλλίδου Τάνια Γεωργουλετη

τους χορηγούς σε είδος: Αβέρωφ Ζαχαροπλαστείο, Ciel Bar Restaurant, Motostuff, Taxiway, Nikos Patsidis Photography, Myikona, Go car center, Digital Wave

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)